Itt a nyár, itt az uborkaszezon!receptek
Az uborka jótékony hatásairól ódákat zenghetnénk: vitalizál, méregtelenít, emésztést serkent. Cikkünkből az is kiderül, miért érdemes hűtőben tárolni ezt a zöldséget. tovább › |
Különleges eperlekvárokreceptek
Itt a szabadföldi eperszezon, most érdemes befőzni az ínycsiklandó eperlekvárt. Fördős Zé a pofonegyszerű alaprecept mellett néhány igazán különleges variációval ismertet meg. tovább ›
|
Saláta öntetek Fördős Zé konyhájábólreceptek
A saláta lelke az öntet. Fördős Zé néhány örök klasszikus készítését mutatja meg. Ezersziget, mézes-mustáros, görög öntet, neked melyik lesz a kedvenced? tovább ›
|
Bagel, vagyis lyukas zsömlereceptek
Formára inkább fánk, ízre inkább zsömle. Édeskés, dús tészta, amit telepakolhatsz minden földi jóval. Otthon is elkészítheted ezt a remek péksüteményt. Jöjjön a bagel receptje! tovább ›
|
Itt a szabadföldi eperszezon, most érdemes befőzni az ínycsiklandó eperlekvárt. Fördős Zé a pofonegyszerű alaprecept mellett néhány igazán különleges variációval ismertet meg.
A saláta lelke az öntet. Fördős Zé néhány örök klasszikus készítését mutatja meg. Ezersziget, mézes-mustáros, görög öntet, neked melyik lesz a kedvenced?
Formára inkább fánk, ízre inkább zsömle. Édeskés, dús tészta, amit telepakolhatsz minden földi jóval. Otthon is elkészítheted ezt a remek péksüteményt. Jöjjön a bagel receptje!