ADVENTI hűtőgép ajánlat!

Típus: LNT7ME32X3
• 230 + 101 liter űrtartalom
• No Frost
• 10 év kompresszor garancia

Electrolux alulfagyasztós kombinált hűtőgép ajánlat!  2023.12.02.

 


A markabolt.hu által forgalmazott Electrolux hűtőgépek a sok éves gyártási tapasztalatnak és a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a legkisebb energiafelhasználás mellett a leghatékonyabb hűtést biztosítják, hogy a bennük tárolt élelmiszerek minél tovább frissek maradjanak.
Az Electrolux hűtőgépek kivitelük szerint lehetnek szabadon álló hűtőgépek vagy beépíthető hűtőgépek, alulfagyasztós hűtőgépek, felülfagyasztós hűtőgépek, hűtőszekrények és fagyasztók. Az Electrolux hűtőgépek kínálatában megtalálhatóak az egy kompresszoros illetve egy kompresszor + szelepes hűtőgépek, No Frost rendszerű hűtőgépek és fagyasztószekrény, fehér vagy rozsdamentes (INOX) színben.
Több alulfagyasztós modell is rendelkezik digitális kijelzővel, melyről leolvasható normál és a fagyasztó hőmérséklete, az alulfagyasztós modellek frissen tartó fiókkal és palacktartó polccal is el vannak látva. A felülfagyasztós hűtőgépeknél a zöldségtároló fiók felett található páratartalom szabályozóval ideálisan beállítható a gyümölcstároláshoz optimális páratartalom.
Az Electrolux hűtőgépek akár országos házhozszállítással is. Tekintse meg egyedülálló videó termékbemutatóinkat!
 
Részletek »