Szállítás

A esetlegesen bekövetkező, időszakos változásokat piros színnel kiemelten tesszük közzé.

COVID-19   Szállítási információk
Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy a kialakult helyzet miatt a házhozszállításkor az előírt és szükséges szociális távolságot tartsuk meg vevők és szállító kollégák között. Szállítóink a házba/lakásba csak akkor viszik be a készülékeket, ha az ott átvevő személy védőmaszkot visel.
A szükséges dokumentumokat a vásárlók, lehetőség szerint saját tollukkal írják alá.


A szállítás
Budapesten hétfőtől-vasárnapig  
Budapest 20 km-es körzetében hétfőtől-szombatig, 

Vidéken hétfő, szerda és szombati (Nyugat-Magyarország), illetve kedd, csütörtök és szombati napokra (Kelet-Magyarország) kérhető.  

A megrendelt termékek kiszállítását alvállalkozókon keresztül vállalja a DOMOTHERM Kft.
Vidéki szállítás esetén a táblázatban feltüntetett szállítási napok az irányadóak.


Szállítási időszakok

 
Budapesten: hétfőtől vasárnapig
Budapest és 20 km-es körzete: hétfőtől szombatig  
 
8 órától 19 óráig: Budán az I., II., III, XI. XII., XXII. kerületek
8 órától 19 óráig: Pesten a IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületek
8 órától 19 óráig: Szentendre, Pomáz, Üröm, Solymár, Nagykovácsi irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Dunakeszi, Kistarcsa, Kerepes, Csömör irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Diósd, Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Perbál, Telki, Budajenő irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Pécel, Gyál, Vecsés, Dunaharaszti irányában Budapest határától 20 km-en belül
 
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető): hétfőtől péntekig  
 
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 1 órás szállítási intervallum kérhető - legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 2 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 3 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
8 órától 13 óráig
vagy 13 órától 19 óráig:
az összes kerületbe, a megjelölt időszakokra délelőtti vagy délutáni szállítás kérhető - legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
14 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül, a megrendelés napjára házhozszállítás kérhető (13 óráig leadott megrendelés esetén), melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg

 
Vidék  

Hétfőn, szerdán és szombaton, 8 órától 20 óráig:   
 

Nyugat-Magyarország (a Dunától nyugatra)
Kedden, csütörtökön  és szombat, 8 órától 20 óráig: 
 
Kelet-Magyarország (a Dunától keletre)
 


A feltüntetett szállítási időszakoktól eltérni nem tudunk, valamint azok további pontosítása nem lehetséges, kérjük szíves figyelembe vételét. A szállítás várható időpontja tájékoztató jellegű!


Szállítási költség táblázat

 

Az itt szereplő szállítási díjak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

Budapesten
Háztartási nagygépek 500 000 Ft-ig 500 000 Ft felett
Szállítási költség 3990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók, főzőlapok
páraelszívók, mikrosütők
500 000 Ft-ig 500 000 Ft felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető), értékhatártól függetlenül!
 
1 órás szállítási intervallum
 
2 órás szállítási intervallum
 
3 órás szállítási intervallum
 
Expressz aznap délutáni szállítás
 
8990 Ft (ÁFÁ-val)  7490 Ft (ÁFÁ-val) 5990 Ft (ÁFÁ-val) 8990 Ft (ÁFÁ-val) 
                                                                                         Délelőtt/délutáni szállítás 
 
                                        500 000 Ft-ig

                                    4990 Ft (ÁFÁ-val)
                                        500 000 Ft felett

                                             DÍJTALAN
 
Budapesten kívül, 20 km-es körzetben
Háztartási nagygépek 500 000 Ft-ig 500 000 Ft-felett
Szállítási költség 3990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók, főzőlapok,
páraelszívók, mikrosütők
500 000 Ft-ig 500 000 Ft-felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
 
Vidék
Háztartási nagygépek 500 000 Ft-ig 500 000 Ft-felett
Szállítási költség 3990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók, főzőlapok,
páraelszívók, mikrosütők
500 000 Ft-ig 500 000 Ft-felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
 

Amennyiben a megrendelés tételeinek kiszállítása több címre történik, úgy a szállítási költség címenként értendő, az egyes tételek rendelési értékének függvényében.

 

A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet

  • Házhozszállítás Budapesten (hétfőtől-vasárnapig 8.00-19.00 óráig), Budapest 20 km-es körzetében (hétfőtől-szombatig 8.00-19.00 óráig), vidéken (hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton  8.00-20.00 óráig) 
  • Prémium házhozszállítás (kizárólag Budapesten, hétfőtől-péntekig 8.00-19.00 óráig), a vevő által választott 1 órás, 2 órás, 3 órás, illetve délelőtt/délutáni intervallumon belül (kivétel az Expressz aznapi szállítást). 
  • A termékek személyes átvétele, vevőszolgálattal történt előzetes egyeztetés után
    üzleteinkben: 1085 Budapest, József krt. 10-12, 1117 Budapest, Fehérvári út 50-52, 1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM-Park bevásárlóközpont (CSAK KISGÉPEK, ILLETVE TARTOZÉKOK, PORZSÁKOK)
    raktárunkban: 1131 Budapest Madridi út 5. (MINDEN MÁS TERMÉK).


A készülékek átvétele kizárólag a lepecsételt és aláírt, eredeti számla 1.(vevői) példányával lehetséges! Az eredeti számlát saját szállítás esetén az azt kiállító üzletben, nyitvatartási időben lehet átvenni.

A raktár nyitvatartási ideje:
hétfőtől-szombatig: 10-19 óráig
vasárnap: ZÁRVA
 

A tartozékok, porzsákok csak üzleteinkben történő személyes átvétellel rendelhetők, ezekre házhozszállítás csak abban az esetben kérhető, ha készülékkel együtt történik a megrendelés.

 

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán. Amennyiben a vevő házhoszállítást kér, a szállítási címet minden esetben feltüntetjük a számlán!

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.

 

Módosításra legkésőbb a szállítást megelőző munkanapon, a szállítást legalább 24 órával megelőzően van lehetőség.

 

Amennyiben a vevő szeretné a megrendelt készülék kiszállításakor már leszerelt régi készüléke díjmentes elszállítását, azt a megrendeléskor jeleznie kell az erre vonatkozó rész megjelölésével. Régi készüléke utólagos elszállítására nincs mód.

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyezetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

 

A vevőnek a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást is biztosítania kell. Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre nem szállítunk. A szállító sem összeszerelést illetve beüzemelést, sem régi készülék leszerelést, sem bútormozgatást nem végezhet, mert az ebből eredő esetleges károkért az alvállalkozó, illetve a Domotherm Kft felelősséget nem vállal. A már leszerelt régi készüléket kizárólag megsemmisítés céljából tudjuk elszállítani, vevő által választott más címre átszállítást nem áll módunkban vállalni. Figyelem! A megsemmisítés céljából átvett készülékeket a vásárlástól elállás esetén sem tudjuk visszaszolgáltatni!
 

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, utóbbi abban az esetben is, ha az első kiszállítás a szállítási táblázat alapján díjmentes. Ilyen esetben az adott szállítási körzetre vonatkozó szállítási díj érvényes. Ugyancsak ez a szállítási díj érvényes a vásárlástól való elállás esetén is, amennyiben a megrendelt készülék visszaszállítását a DOMOTHERM Kft végzi.

Érvényes: 2020. július 13.-tól