Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Szállítás

A szállítás
Budapesten hétfőtől-vasárnapig
Budapest 20 km-es körzetében hétfőtől-vasárnapig,

Vidéken keddi, csütörtöki és szombati (Nyugat-Magyarország), illetve szerdai, pénteki és vasárnapi napokra (Kelet-Magyarország) kérhető. 

A megrendelt termékek kiszállítását alvállalkozókon keresztül vállalja a DOMOTHERM Kft.
Vidéki szállítás esetén a táblázatban feltüntetett szállítási napok az irányadóak.


Szállítási időszakok

 
Budapest és 20 km-es körzete: hétfőtől vasárnapig
8 órától 14 óráig,
vagy 13 órától 19 óráig
(csak hétfőtől péntekig),
8-19 óráig
(szombaton, vasárnap):
Budán az I., II., III, XI. XII., XXII. kerületek
8 órától 14 óráig,
vagy 13 órától 19 óráig
(csak hétfőtől péntekig),
8-19 óráig
(szombaton, vasárnap):
Pesten a IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. kerületek
8 órától 19 óráig: Szentendre, Pomáz, Üröm, Solymár, Nagykovácsi irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Dunakeszi, Kistarcsa, Kerepes, Csömör irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Diósd, Érd, Budaörs, Budakeszi, Biatorbágy, Páty, Perbál, Telki, Budajenő irányában Budapest határától 20 km-en belül
8 órától 19 óráig: Pécel, Gyál, Vecsés, Dunaharaszti irányában Budapest határától 20 km-en belül
 
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető): hétfőtől péntekig
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 1 órás szállítási intervallum kérhető - legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 2 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
9 órától 19 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül 3 órás szállítási intervallum kérhető- legkorábban a megrendelés feldolgozását követő munkanapra -, melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
15 órától 21 óráig: az összes kerületbe, a megjelölt időszakon belül, a megrendelés napjára házhozszállítás kérhető (14 óráig leadott megrendelés esetén), melynek díja a szállítási költség táblázatban tekinthető meg
 
Vidék
Kedden, csütörtökön és szombaton, 8 órától 20 óráig:  Nyugat-Magyarország (a Dunától nyugatra)
Szerdán, pénteken és vasárnap, 8 órától 20 óráig:  Kelet-Magyarország (a Dunától keletre)
 


A feltüntetett szállítási időszakoktól eltérni nem tudunk, valamint azok további pontosítása nem lehetséges, kérjük szíves figyelembe vételét. A szállítás várható időpontja tájékoztató jellegű!


Szállítási költség táblázat

 

Az itt szereplő szállítási díjak csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

Budapesten
Érték 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 1990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók kiszállítása 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
PRÉMIUM szállítás (a szolgáltatás kizárólag Budapesten rendelhető)    
  1 órás szállítási intervallum 2 órás szállítási intervallum 3 órás szállítási intervallum Expressz aznap délutáni szállítás
Szállítási költség: 9000 Ft (ÁFÁ-val) 6000 Ft (ÁFÁ-val) 4000 Ft (ÁFÁ-val)

 
6000 Ft (ÁFÁ-val) jelenleg nem választható!
Értékhatártól függetlenül!    
 
Budapesten kívül, 20 km-es körzetben
Érték 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 2990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók kiszállítása 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Vidék
Érték 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 2990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
Kisgépek, porszívók kiszállítása 50 000 Ft-ig 50 000 Ft-felett
Szállítási költség 990 Ft (ÁFÁ-val) DÍJTALAN
 

Amennyiben a megrendelés tételeinek kiszállítása több címre történik, úgy a szállítási költség címenként értendő, az egyes tételek rendelési értékének függvényében.

 

A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról, amely lehet

  • Házhozszállítás Budapesten (hétfőtől-vasárnapig, 8.00-19.00 óráig), Budapest 20 km-es körzetében (hétfőtől-vasárnapig, 8.00-19.00 óráig), vidéken (hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és szombaton  8.00-20.00 óráig)
  • Prémium házhozszállítás (kizárólag Budapesten, hétfőtől-péntekig 9.00-19.00 óráig), a vevő által választott 1 órás, 2 órás illetve 3 órás intervallumon belül (kivétel az Expressz aznapi szállítást).
  • A termékek személyes átvétele, vevőszolgálattal történt előzetes egyeztetés után
    üzleteinkben: 1085 Budapest, József krt. 10-12, 1117 Budapest, Fehérvári út 50-52, 1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM-Park bevásárlóközpont (CSAK KISGÉPEK, ILLETVE TARTOZÉKOK, PORZSÁKOK)
    raktárunkban: 1131 Budapest Madridi út 5. (MINDEN MÁS TERMÉK).


A készülékek átvétele kizárólag a lepecsételt és aláírt, eredeti számla 1.(vevői) példányával lehetséges! Az eredeti számlát saját szállítás esetén az azt kiállító üzletben, nyitvatartási időben lehet átvenni.

A raktár nyitvatartási ideje:
hétfőtől-szombatig: 10-20 óráig
vasárnap: 10-18 óráig

A tartozékok, porzsákok csak üzleteinkben történő személyes átvétellel rendelhetők, ezekre házhozszállítás csak abban az esetben kérhető, ha készülékkel együtt történik a megrendelés.

 

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán. Amennyiben a vevő házhoszállítást kér, a szállítási címet minden esetben feltüntetjük a számlán!

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.

 

Módosításra legkésőbb a szállítást megelőző munkanapon, a szállítást legalább 24 órával megelőzően van lehetőség.

 

Amennyiben a vevő szeretné a megrendelt készülék kiszállításakor már leszerelt régi készüléke díjmentes elszállítását, azt a megrendeléskor jeleznie kell az erre vonatkozó rész megjelölésével. Régi készüléke utólagos elszállítására nincs mód.

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyezetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé. Az áru átvétele után az esetleges szépséghibákért és tartozékhiányért felelősséget nem vállalunk.

 

A vevőnek a házon belüli akadálymentes készülékmozgatást is biztosítania kell. Többszintes lakás vagy családi ház esetén a lakóhelyiségen belül emeletre nem szállítunk. A szállító sem összeszerelést illetve beüzemelést, sem régi készülék leszerelést, sem bútormozgatást nem végezhet, mert az ebből eredő esetleges károkért az alvállalkozó, illetve a Domotherm Kft felelősséget nem vállal. A már leszerelt régi készüléket kizárólag megsemmisítés céljából tudjuk elszállítani, vevő által választott más címre átszállítást nem áll módunkban vállalni. Figyelem! A megsemmisítés céljából átvett készülékeket a vásárlástól elállás esetén sem tudjuk visszaszolgáltatni!

 

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, utóbbi abban az esetben is, ha az első kiszállítás a szállítási táblázat alapján díjmentes. Ilyen esetben az adott szállítási körzetre vonatkozó szállítási díj érvényes. Ugyancsak ez a szállítási díj érvényes a vásárlástól való elállás esetén is, amennyiben a megrendelt készülék visszaszállítását a DOMOTHERM Kft végzi.

Érvényes: 2018. október 05-től