Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Kutya, macska a lakásban? Electrolux AnimalCare porszívók

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.04.18. 08.26 | Módosítva : 2017.04.21. 10.07

Az Electrolux speciális, kisállattartóknak kifejlesztett porszívói  minden felületről összeszedik a  házikedvencek szőrszálait, a speciális szűrők pedig csökkentik a levegőben lévő allergének mennyiségét. Több modell közül is választhatsz!

Az Electrolux ZUOANIMAL+ porszívó megbízható megoldás, ha otthonod takarítását halkan, mégis alaposan szeretnéd elvégezni.  Fel tudod szívni a szőrt a szőnyegről, parkettáról, járólapról és a betonról is. Az UltraOne™ AnimalCare készülék képes erre: megtisztít minden olyan felületet, ahol kedvenceink megfordulhatnak.

A porszívó porfelszívási teljesítménye kiemelkedő. Az erős motor mellett ez a szívófejtől egészen a kifúvónyílásig gondosan megtervezett légcsatornájának köszönhető. Az AeroPro™ mini turbo szívófejjel könnyedén eltávolíthatod az állatszőrt a szőnyegről vagy a kárpitos felületekről. A padló vagy a járólap is ragyogni fog az AeroPro™ Parketto Pro használata után. A porszívó S-bag™ Anti-odour porzsákja összegyűjti a nemkívánatos szagokat, az Allergy Plus szűrő pedig a legkisebb részecskéket és polleneket is magába zárja.

Az Electrolux Silent Air Technology™ a szinte hangtalan működést garantálja. Az Electrolux ZUOANIMAL+ porszívó továbbfejlesztett, csendes tömlővel és halk, de rendkívül hatékony AeroPro Extreme szívófejjel rendelkezik. A könnyed tisztán tartást  az egyszerűen cserélhető szűrő biztosítja. 12 m hosszú vezetékével pedig hatalmas területet porszívózhatsz anélkül, hogy konnektort kellene váltanod.

Márkabolt.hu Tipp: Vásárolj 2017. május 28-ig Electrolux ZUOANIMAL+ porszívót és egy Clean&Tidy szívófej szett a biztos ajándékod!

További,  kisállattartóknak kifejlesztett porszívókat is szeretnél megismerni? Kattints a ZEN nyugalom és csend porszívózás közben is című cikkünkre!