Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

ZEN nyugalom és csend porszívózás közben is kisállattartóknak

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.04.18. 12.59 | Módosítva : 2017.04.21. 10.07

Az UltraSilencer™ Zen AnimalCare 58 dB(A) zajszintjével a legcsendesebb Electrolux porszívó. Kifejezetten megnyugtató a hangja, ezért ezzel akkor is porszívózhatsz, ha kutyád, vagy macskád fél a porszívótól.

Egy jó porszívóra mindenképpen szükséged van. Ha kutyust, cicát tartasz a lakásban, olyan porszívót érdemes választani, melyet kifejezetten a kisállattartóknak fejlesztettek ki. A jégfehér színű ZUSANIMA58 porszívó az Electrolux gondos tervezőmunkájának köszönhetően lett a kisállattartók kedvenc háztartási gépe.

Ez a porszívó pehelykönnyű, ráadásul könnyen mozgatható a bútorzat és a sarkok körül. A 12 m-es hatótávolságnak köszönhetően sokkal ritkábban kell konnektort váltanod takarítás közben. A masszív alumínium teleszkópcső és a puha gumikerekek élménnyé teszik a porszívózást!

A ZUSANIMA58 porszívót különleges,  szagmentesítő porzsákkal szereltük fel. Ez nem engedi megszökni a kellemetlen szagokat, helyette tiszta, szagmentes levegőt bocsát a légtérbe.

A Silent Zen System™ azt jelenti, hogy az UltraSilencer™ ZEN ZUSANIMA58 porszívó korszerű, csendes tömlőt, illetve ultra hatékony Silent Zen™ szívófejet kapott. A Silent Zen™ szívófej rendkívül halk porszívózást és mélytisztítást garantál. A beállítások egy nagy LED-kijelzőn láthatók. A porszívó porzsáktelítettség jelzője megmutatja, hogy mikor van szükség a porzsák cseréjére. A vízszintes és függőleges parkolóállásban is tárolható porszívó szűrője mosható, így könnyedén tisztán tartható.