Grillparty gyümölcsökkelKonyhavarázs
Ki mondta, hogy grillezni csak húst lehet? Egy finom, könnyű, gyümölcsös desszertet mutatunk, mellyel kihasználhatjuk a forró parazsat és megkoronázhatjuk a koraőszi esték grillvacsoráját. tovább ›
|
Cider készítés házilagKonyhavarázs
Nincs trendibb ital a nyári forróságban, mint egy üveg jéghidegre hűtött cider. De mi ez a könnyű, alacsony alkoholtartalmú, édes, szénsavas finomság? Nem más, mint almabor. tovább ›
|
Így készül a legjobb körtebefőttKonyhavarázs
Az ősz kincsei magukban rejtik mindazt az édes, érlelő meleget, amit a hosszú, forró nyár alatt elraktároztak. Szerencsére ízüket és zamatukat eltehetjük télire is. Lássuk, hogy készül a legfinomabb körtebefőtt! tovább ›
|
Élelmiszerek tárolása nyáronKonyhavarázs
Hőségben különösen óvatosnak kell lenni, mert ez az időjárás kedvez a baktériumok és gombák elszaporodásának. A legtöbb élelmiszer nehezen viseli a nagy meleget és könnyen megromlik. Ki szeretne egy kiadós gyomorrontást a nyaralás idején? 10 jó tanács gyomorrontás ellen. tovább ›
|
Hozd magad formába!Konyhavarázs
Örök téma a fogyókúra. Szinte minden hölgy próbálkozott már valamilyen diétával. Nyáron különösen hasznos, ha van a tarsolyunkban egy tuti recept, amivel formába hozhatjuk magunkat. Most mutatunk egy bevált káposztaleves receptet! tovább ›
|
Gombócnyi élvezetekKonyhavarázs
Kétségkívül a legnépszerűbb nyári finomság a fagylalt. Rengeteg ízben, színben, formában hozzájuthatunk az utcán, a cukrászdákban. A legnagyobb sikert mégis a saját magunk által készített fagyival arathatjuk. Az otthoni fagylaltkészítésről minden, itt a márkabolt.hu-n! tovább ›
|
Gurulós málna télen is!Konyhavarázs
A málna attól gurulós, hogy nem tapadnak össze a málnaszemek. Ez csak akkor érhető el, ha nem nyomódnak meg szedés és szállítás közben. A gurulós málna fagyott állapotban is gurulós marad, így idényen kívül is gyönyörűen díszíthetünk vele pl. gyümölcstortát. Tudj meg mindent a málna fagyasztásáról!tovább › |
A tökéletes kovászos uborkaKonyhavarázs
Nincsen nyár „koviubi” nélkül. Nagyon egyszerű:csak uborka, sós víz, kenyér és jó meleg kell hozzá. Na meg persze türelem, mert ez a savanyúság kb. 3-4 nap alatt készül el. Megmutatjuk, hogyan készül a tökéletes kovászos uborka! tovább ›
|
Görögdinnyét minden hűtőbe!Konyhavarázs
Van aki azért szereti, mert egyszerre űzi el az éhséget és oltja a szomjat. Van aki azért, mert kevés kalóriát tartalmaz, mégis finom édes. Van, aki a vízhajtó hatása miatt kedveli. Mi egyszerűen a színek és ízek élménye miatt! Egy biztos, a görögdinnyét mindenki szereti. A jó hideg, lédús dinnye a nyár slágere.tovább › |
A borok szerelmeseinek: borhűtőKonyhavarázs
"Minden nap, amikor nem iszunk egy-két pohár bort, veszélyezteti az egészségünket" - Curtis Ellison epidemiológus professzor vélekedett így e nemes nedű fontosságáról egy kongresszuson. Imádod a borokat? Nincs borospincéd? Mutatunk egy klassz megoldást, csak borimádóknak! tovább ›
|