Tavaszköszöntő a konyhábanKonyhavarázs
Sándor, József, Benedek meghozták a tavasz friss zöldségeit! Itt a húsvét, amikor az ünnepi asztalt zsenge zöldségekből és friss gyümölcsökből készült ételekkel gazdagíthatjuk. Tavaszköszöntő következik, márkabolt.hu módra! tovább ›
|
A legjobb, ami tojásfehérjével történhet: PavlovaKonyhavarázs
Mi a Pavlova? Az ausztrálok és az új-zélandiak kedvenc süteményében nincsen liszt, nem kell gyúrni, dagasztani, csak egy jó habverő, néhány tojásfehérje és porcukor kell hozzá. tovább ›
|
A tökéletes tojásfehérje habKonyhavarázs
A tojásfehérje igazi kincs! Ami szinte nincs is a tojásfehérjében: zsír és szénhidrát. A tojásfehérje felverése látszólag egyszerű, de a tökéletes hab eléréséhez be kell tartanunk néhány szabályt. tovább ›
|
Mindent a mákrólKonyhavarázs
Valami igazán magyar különlegességre vágysz? Az Electrolux gasztroblogger partnerei az alapanyagok közül a mákot mutatják be az Egy falat inspiráció rovatban. tovább ›
|
Indul a karácsonyi készülődésKonyhavarázs
Takarítás, sütés-főzés, pakolás: még alig kerültek elő a télikabátok a gardróbszekrények mélyéről, máris benne vagyunk a decemberben, és elkezdődött a karácsonyi készülődés. Idén karácsonykor az Assistent robotgép lesz segítségünkre! tovább ›
|
Nassolj ropogós zöldség chipset!Konyhavarázs
Igazán finom a házi készítésű zöldségchips. Gyors, egyszerű és garantáltan tartósítószermentes finomságot nassolhatunk néhány percnyi konyhatündérkedést követően. tovább ›
|
Sütőtökös creme bruleeKonyhavarázs
A creme brulee nehézsége éppen az egyszerűségében rejlik: ha bármit elrontanak a készítése során, az egész desszert szétesik, és nem lehet helyrehozni. Mit lehet elrontani? tovább ›
|
Érlelj banánt Electrolux sütőben!Konyhavarázs
Bár mindig örömmel népszerűsítjük a hazai zöldségeket, gyümölcsöket, de a banán egészen egyszerűen nem hagyható ki a tél gyümölcsei közül. Itt a banánszezon, a hiperek és szuperek gyümölcspultjain megjelentek a banánfürtök. tovább ›
|
Expressionist vízforraló, a konyha varázslójaKonyhavarázs
Egy vízforraló mindenre képes jóbarátod lehet a konyhai munkálatoknál. Ha ráadásul az Expressionist vadonatúj fejlesztésű vízforralóját választod: mindig lesz, aki a kezed alá dolgozzon! tovább ›
|
Electrolux-konyha: Florentin tojás camembert mártássalKonyhavarázs
A gasztronómiai hagyomány szerint a firenzei Medici Katalin szakácsának köszönhetően terjedt el Franciaországon keresztül egész Európában a spenót és az articsóka is.tovább › |