Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Új! AEG L7FEE68S elöltöltős mosógép ÖKOInverter motorral

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.09.15. 09.56 | Módosítva : 2016.09.24. 20.41

Elöltöltős mosógép A+++-30% energiaosztállyal, 8kg kapacitással, Woolmark Blue minősítéssel. A ProSteam® technológiának köszönhetően kevesebb a gyűrődés, így ráadásul a vasalás is könnyebb.

Sok inget, blúzt használ a család? Vagy egyszerűen csak utálsz vasalni? Az  AEG L7FEE68S elöltöltős mosógép a legjobb választás Neked. Ez a mosógép ugyanis ProSteam® technológiával kényezteti a ruhákat. A ProSteam® a program végén átgőzöli a ruhákat. Így felfrissíti őket és kisimítja a gyűrődéseket. Akár 30 százalékkal kevesebb lesz a gyűrődés a ruhákon! Ez kevesebb vasalást jelent. Ráadásul az ingek, blúzok, szövetruhák tovább maradnak frissek, kevésbé gyűrődnek meg a napi használat során, hiszen a gyengéd mosás során nem gyűrődnek mély ráncok  a szövetbe. Ez a ProSteam® titka: kevesebb ránc, kevesebb vasalás ellenére is friss, ránctalan ruha, így lesz ez a mosógép a ropogós ingek védelmezője.

Az AEG L7FEE68S elöltöltős mosógép ráadásul ÖKOInverter motoros modell. Az energiatakarékos ÖKOInverter motor a hatékonyság és tartósság legmagasabb szintjét, csendes működést  jelent, a legkedvezőbb energiafogyasztás mellett. Remek programválaszték gondoskodik a különböző anyagú textíliák kényelmes mossáról. Pamut, műszál, kímélő mosás, Wool Plus gyapjúprogram, frissítő gőz, anti-allergén, gyorsprogram: 20 min-3kg, kültéri ruházat, paplanmosás, farmerprogram áll rendelkezésre. A kapacitása egy közepes, illetve nagyobb háztartás mosási igényeihez igazodik: 8 kg a maximális ruhatöltet.  

A készülék Eco programmal is rendelkezik. Sok Eco programos mosással pedig energiát takaríthatunk meg. Az Eco TimeSave opcióval pedig időt is spórolunk. A mosógép programozása lehetővé teszi, hogy egyszerre választhasd ki az ECO és a TimeSave opciókat.