Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Még gyorsabb a takarítás – Megújult az Electrolux Ergorapido 2in1

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2015.08.04. 20.52 | Módosítva : 2015.08.04. 21.00

Ezúttal a teljes Ergorapido 2in1 készülékcsalád megújult és új, Lithium TurboPower akkumulátort kapott. Ezzel pedig még gyorsabban és hatékonyabban áll majd szolgálatodra minden egyes porszívózás alkalmával.

Hogy miért volt erre szükség? Mert az elmúlt évtizedben egyebek mellett takarítási szokásaink is jelentősen változtak, egyre kevesebb időt tudunk a házimunkára szánni. Ezért tartja fontosnak az Electrolux, hogy olyan segítőtársat adjon mellénk, mely bármikor, bárhol kéznél van és gyorsasága mellett hatékonysága is szembetűnő.

Az új Ergorapido porszívók a Lithium TurboPower akkumulátornak köszönhetően kétszer tovább képesek üzemelni, mint a korábbi modellek, ráadásul pedig a töltésük is jelentősen felgyorsult. 

Természetesen mostantól sem kell lemondanunk a beépített morzsaporszívó nyújtotta kényelemről és a remek háztartási gép legpraktikusabb tulajdonságaitól, mint például a 180 fokos fordulásra is képes, LED világítással ellátott szívófejről. Vagy arról a remek beépített pengéről, mely egyetlen nyomás hatására elmetszi a forgókefére gabalyodott hajszálakat, cérnákat és egyéb kellemetlen, tekeredésre hajlamos koszokat.

Az Electrolux jászberényi gyárában készülő Ergorapidok pedig nem csak hasznosak, de formatervezésük is szemet gyönyörködtető. Az 7 színváltozat között pedig Te is biztosan megtalálod a neked tetsző árnyalatot, ami otthonod szerves részévé válhat a Márkabolt.hu segítségével.