Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli nedves takarítógép 35 perc üzemidővel

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2024.04.13. 19.08 | Módosítva : 2024.04.22. 11.49

Az Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli takarítógépe egyszerre porszívóz és felmos. Könnyedén összeszedi a nedves és száraz szennyeződéseket, legyen az por, állatszőr, vagy kiömlött folyadék.

Intelligens szennyeződésérzékelés, hatékony tisztítás száraz és nedves szennyeződések esetén is, akár 35 perc üzemidő: ezek a legfontosabb jellemzői az Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli, aLi-Ion akkumulátoros nedves takarítógépének. 

Az akkumulátor akár 35 percig is bírja egyetlen feltöltéssel. Így búcsút mondhatsz a folyamatos újratöltéssel járó fáradozásnak, és akár 143 m² felületet is megtisztíthatsz egy feltöltéssel. A teljes feltöltés 4 óra, így a reggeli alapos takarítást követően, akár már délután ismét használhatod a takarítógépet. 

Az intelligens szennyeződésérzékeléssel nem fáradság többé feltakarítani a piszkot és a kiömlött folyadékot. A nedves takarítógép infravörös technológiával érzékeli a szennyeződést, és ahhoz igazítja a szívóerőt. A vízadagoló funkcióval pedig hatékonyan tünteti el a ragacsos szennyeződéseket. A ragacsos ketchuptól a kávéfoltokig mindenféle szennyeződéssel elbánik. 

Az erőteljes szívóerő nagy teljesítményt nyújt a nedves és száraz szennyeződéseknél is. A kivehető kefével rendelkező vezeték nélküli nedves takarítógép belső tesztjeink szerint összeszedi a száraz szennyeződések akár 99%-át, és hatékonyan szívja fel a kiömlött folyadékot. Belső tesztünk  3-7 µm méretű szennyeződések felszedési arányára vonatkozott.  A tesztelés rizs szemekkel, valamint M3 sztenderd méretű csavarokkal és csavaranyákkal történt. A készülék teljesítményét tovább fokozza az erőteljes motorventilátor és a korábbi modellekhez képest  50%-kal nagyobb, kettős működésű hajtogatott szűrő.

Markabolt.hu Tipp: Az Electrolux EW81U3DB vezeték nélküli takarítógép forgókeféjének tisztítása közben nem kell bepiszkolnod a kezedet. A fogantyún lévő gomb megnyomására forogni kezd a kefe, a készülék tiszta vizet enged ki a kefe megtisztításához, és ezzel egyidőben a szívóerő is bekapcsol, hogy a szennyezett vizet felszívja.