Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajándék Ariel és Lenor minden felültöltős és elöltöltős mosógéphez

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.11.12. 18.41 | Módosítva : 2016.11.19. 06.26

Vásárolj Electrolux felültöltős vagy elöltöltős mosógépet 2016. november 12. és 2017. január 8. között a márkabolt.hu webáruházban és 50 mosásra elegendő mosószert és öblítőt adunk ajándékba!

Az Electrolux   felültöltős és elöltöltős mosógépek  inverter motorjuknak köszönhetően csendesek és hatékonyan működnek, ráadásul képesek kíméletes programok futtatására. Hosszú távon is megbízhatóak. 50%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos motorok.

A legtöbb Electrolux mosógép már az OptiSense rendszernek köszönheti hatékonyságát. A rendszer a töltethez igazítja a program hosszát, az energia- és vízfelhasználást, így a lehető legoptimálisabban gondoskodik a ruhákról. Ugyanakkor rendkívül környezetbarát is, mert csak annyi vizet és energiát használ a mosáshoz, amennyire feltétlenül szükség van.

Az Electrolux most különleges és hasznos ajándékkal kedveskedik minden vásárlónak!  2016. november 12. és 2017. január 8. között egy 50 normál mosásra elegendő mosószert és öblítőt kap ajándékba minden vevő, aki a márkabolt.hu webáruházban  Electrolux felültöltős vagy elöltöltős mosógépet vásárol.

Néhány ötlet, hogy a legtöbbet hozd ki az ajándékcsomagból
  •  
  • A megfelelő mosószer segít, hogy a fehér maradjon is fehér Használj fehérítőt tartalmazó mosószert. Segít, hogy a fehér ruhák valóban fehérek maradjanak, és ne legyen sárgás vagy szürkés árnyalatuk.

Hagyj egy kis helyet a dobban A mosószer és az öblítő akkor dolgozik hatékonyan, ha szabadon átjárja a ruhákat. Hagyj egy tenyérnyi helyet a ruhakupac és a dob teteje között, amikor bepakolod a szennyest a gépbe.

Ne feledkezz el az öblítőről! Az öblítőtől nem csupán puha és illatos lesz a mosott ruha. Ha öblítőt is használsz, akkor hamarabb megszáradnak a ruhák, kevesebbet kell vasalni őket, és hosszabb ideig megőrzik színüket.

Fontos megjegyzés (és ez látható a nyitókép apróbetűs megjegyzésében), hogy az 50 mosásnyi mosószer, illetve öblítő normál mosás esetén érvényes adag. Ez a mosószer- és öblítőmennyiség 7500 pár zokni vagy 2250 póló esetleg 569 farmer mosásához elegendő.

Márkabolt Tipp: Az Electrolux felültöltős és elöltöltős mosógépek nem csupán kimossák, hanem vitalizálják is ruháit, miközben megőrzik eredeti szépségüket. S közben a lehető legkevesebb energiát fogyasztják.