AEG AL61C2ÖKO porzsák nélküli porszívó antiallergén szűrővel

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2024.04.21. 14.25 | Módosítva : 2024.04.26. 12.17

Ez a porzsák nélküli porszívó mindennapos használatra és nagytakarításokra is kiváló választás. Antiallergén szűrője magába zárja a szennyeződéseket, így csak tiszta levegő jut vissza a készülékből.

Az AEG AL61C2ÖKO  porzsák nélküli porszívó 550 wattos motorral rendelkezik, biztosítja a hatékony por- és szennyeződés-eltávolítást. A tartozékok között megtalálható egy teleszkópos teleszkópos rozsdamentes acél interlockos szívócső, melynek magassága könnyedén állítható, így kényelmesen alkalmazkodik a porszívózó testmagasságához. A teleszkópos cső stabil rögzítést és a könnyű cserélhetőséget biztosít.

A DustMagnet szívófej lehetővé teszi a padlótípusnak megfelelő szívóerő beállítását. A forgókapcsoló segítségével könnyedén választhatunk kemény padlóhoz vagy szőnyeghez megfelelő módot. Az automata mód funkciója intuitív módon szabályozza a sörtézet rész becsúsztatását, attól függően, hogy milyen felülethez ér a szívófej. Tartozék még egy ParkettoPro keménypadló szívófej, mely lágyabb sörtézekkel rendelkezik, így kíméli a parketta felületét. A műanyag tartály könnyedén kivehető és kiüríthető, valamint könnyen tisztítható és öblíthető. és a markolati rész alatt elhelyezett kis szívófej egy 3 az 1-ben kombinált szívófej, melynek része a bútortisztító kefe, a rézszívó fej és a kárpittisztító fej, hogy minden felülethez a leghatékonyabb szívófej álljon rendelkezésre.

Az AEG AL61C2ÖKO  porzsák nélküli porszívó nagyméretű kerekekkel van ellátva, melyek óvják a padlófelületet a karcolásoktól, és a manőverezhetőséget is javítják. Az első kerék 360 fokban forduló, a porszívó hátsó kerekei könnyedén átlépnek a küszöbökön, míg a bolygó kerék elősegíti a könnyű manőverezést minden irányban.
 
A teljesítményszabályzó fokozatmentesen állítható, ezért minden felületen optimális szívóerőt biztosít. A porszívó hosszú kábellel rendelkezik, így akár 12 méteres hatósugarú területet képes kiporszívózni a készülék anélkül, hogy másik konnektorba kellene átdugni.

Márkabolt.hu Tipp: Az antiallergén szűrő hatékonyan távolítja el a poratkákat, baktériumokat és allergén anyagokat a levegőből, így hozzájárulva a tiszta és egészséges környezethez.