Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Prosciuttos pizza SteamBake sütőben

Konyhavarázs

A prosciutto tökéletes pizza feltét, melyet igazi olaszos ízvilág kört ebben a receptben. A SteamBake sütőd számos jó tulajdonságát kihasználhatod ahhoz, hogy elkápráztasd a családod az éttermi minőségű pizzáddal. tovább ›

Barack, szilva, meggy, cseresznye: egyszerű befőtt tartósítás AEG gőzsütővel

Konyhavarázs

A cseresznye, meggy, őszibarack vagy szilva nemcsak dzsemek és lekvárok kiváló alapanyaga, hanem befőtteké is. A magházas gyümölcsökből készült befőttek tartósításához mutatunk egy nagyon egyszerű receptet, amelyben az AEG gőzsütők sokoldalúságát használhatjuk ki. tovább ›

Baszk sajttorta AEG SteamPro sütőben

Konyhavarázs

A baszk sajttorta, vagy más néven "Basque Burnt Cheesecake", egy spanyol eredetű, de világszerte ismert sütemény. Bár nevében szerepel a "sajttorta" kifejezés, lényegesen különbözik a hagyományos, sima textúrájú sajttortáktól. tovább ›

Táblás csokoládé házilag

Konyhavarázs

Szuper gasztroajándék, de minőségi desszerthez is kiváló a házi táblás csokoládé. A mutatós finomság számos ízkombinációban készíthető. Receptünk alapján a különleges diós-aszalt gyümölcsös és az izgalmas chilis-sáfrányos változatot is mindenképpen próbáljátok ki. tovább ›

Banános palacsinta baconnel és juharsziruppal

Konyhavarázs

Az édes juharszirup és a sós bacon a mini palacsinta tortában izgalmas íz-élményeket rejteget. Tartalmas, energiadús reggeli lesz belőle, de délutáni nasinak is kiváló. Indukciós főzőlapon készítve percek alatt kész. tovább ›

Burgonyás csavart kenyér Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

A burgonyás kenyeret azért szeretjük, mert napok múlva is friss, kellemesen puha kenyeret ehetünk. Kiadós és nagyon finom, nem szárad ki. tovább ›

Hajdinás kenyér bazsalikommal és kakukkfűvel SteamBake gőzsütőben

Konyhavarázs

Hosszasan kel a hajdinás kenyér, cserében viszont szép bélzetű, ruganyos kenyeret kapunk, ami ráadásul gluténmentes. A megkelt kenyér sütési ideje 30 perc, SteamBake funkció aktiválásáva,200 Celsius fok hőmérsékletű sütőben, a 2-es polcszinten 150 ml víz hozzáadásával. 

tovább ›

Graham zsemle Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

Diétákban is jól alkalmazható a graham lisztből sütött kenyér, pékáru. SteamBake sütőben ropogós héjú és puha bélzetű lesz a zsemle. tovább ›

Grissini Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

Az olasz konyha megunhatatlan klasszikusa a grissini, vagyis kenyérrúd, mely kelesztéssel készül, búzalisztből. Ropogós és ellenállhatalanul finom. Készíthető sajttal, paradicsommal, olivabogyóval megbolondított tésztából is, de önmagában is fenséges. tovább ›

Tisztaság a konyhában: ne feledkezz meg a kisgépekről!

Konyhavarázs

Milyen gyakran törlöd át a vízforraló külsejét? És a kenyérpirítót mikor tisztítottad meg utoljára? A felmérések szerint a konyhai kisgépek külsejének és belsejének a megtisztításáról feledkezünk meg leginkább.  tovább ›