Zöldség szuvidolás Electrolux gőzsütőben

Kategória: Konyhavarázs | 2018.07.21. 20.13 | Módosítva : 2018.09.02. 22.08

A CombiSteam Pro az egyik legjobb Electrolux gőzsütő. A hagyományos sütőprogramok és kombinált gőzprogramok mellett többféle szuvid programja is van. A zöldségek szuvidolásával megőrizzük a roppanósságot és a vitaminokat is. 

Szuvidolás során az alapanyagok egy vákuum tasakba zárva párolódnak, ezért az így készített ételek egyedülállóan finomak lesznek. A szuvid sütés sokáig csak az éttermi konyhákban volt elérhető. A CombiSteam Pro sütővel már otthon, saját konyhánkban is szuvidolhatunk. Tedd az alapanyagokat és a fűszereket egy vákuum tasakba, vákuumozd le, majd tedd be a sütőbe szuvid programra. Felejthetetlenül finom lesz minden étel.

Az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütőben zöldséget is szuvidolhatunk. A gőz vigyáz a tápanyagokra, így a nyers zöldségekben található sok a vitamin- és az ásványianyag nem vész el a főzés során. Általános szabály, hogy a lehető legrövidebb ideig, a legalacsonyabb hőmérsékleten és minimális mennyiségű vízben főzzük őket; így megőrzik a tápanyagok nagy részét. A zöldségek akkor lesznek a legszebbek és a legegészségesebbek, ha pároljuk őket.

Az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütőben maghőmérő segít finomra sütni minden ételt. Folyamatosan figyeli az étel belső hőmérsékletét, és lekapcsolja a sütőt, amint az étel elkészült. Így nem lesz túlsütve és nem is marad nyers. Sorolni is alig győzzük ennek a ujjlenyomatmentes inox felülettel rendelkező beépíthető sütőnek a tulajdonságait! A gyorsfelfűtésnek hála szinte azonnal kezdhetjük a sütést, a memória funkció pedig a gyakran használt beállításokhoz célszerű. 

A VarioGuide funkció 220 ételhez kínál előre beállított receptet a nagy, színes TFT-kijelzőn. Az inspiráló receptek leírásánál megtalálhatók a hozzávalók listája és az elkészítés módja is.