Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Függöny fel! – színházi élmény a konyhában

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2014.11.16. 07.43 | Módosítva : 2014.11.18. 08.18

Azoknak, akik vendégeiket igazi, frissen készített fogásokkal szeretik elkápráztatni tágas otthonukban, az Electrolux és a Poggenpohl kitalált  egy formabontó, elegáns  konyhai koncepciót.

Az Electrolux Grand Cuisine és a Poggenpohl közös koncepciója a The Fourth Wall, mely egy teljesen újfajta konyhát hozott létre. A The Fourth Wall egyszerre  gasztronómiai és belsőépítészeti koncepció: lebontja a falakat vendéglátó és vendég között, és megismelhetetlen élménnyé teszi a főzést és a közös étkezést.

A The Four Wall konyha két, a formatervezés és a technológia terén vezető vállalat közös terveként valósult meg. A Poggenpohl itthon kevéssé ismert márkanév, pedig a világ legelső, hatalmas  hagyományokkal rendelkező konyhai márkája. Az 1892-ben, Németországban alapított Poggenpohl a világ legrégebbi és legismertebb konyhai márkaneve. A Poggenpohl 120 éves törénelme során számos úttörő terméket, világelső megoldást mutatott be, például a fehérre lakkozott konyhabútort, az ergonomikus szempontból optimális magasságú munkapultot és a konyhaszigetet. A németországi Herfordban található gyárban minden részletre kiemelt figyelmet fordítanak és minden terméküknél a tökélességre törekszenek, hogy életre szóló, egyedi konyhákat alkothassanak.

Az Electrolux Grand Cuisine pedig az Electrolux márkája, mely otthoni használatra tervezett professzionális konyhai rendszer. A The Fourth Wall a konyha hagyományos területeit, a tálalót, az éléskamrát, a bortárolót, az ételek készítéséhez használt munkafelületeket és az étkezőt fogja össze.  Célja, hogy lebontsa a határokat a házigazda és a vendégek között, és a modern konyha összes rejtett lehetőségét felszínre hozza: egy helyiségben biztosít teret a főzés és az étkezés számára, és ugyanúgy lehet társasági események, mint meghitt családi pillanatok tökéletes helyszíne. A vendégek a The Fourth Wall konyhában egy különleges műsor szemtanúi, ahol a bútorok és konyhai eszközök az előadás díszleteivé válnak. Az intelligens felületek a színházi függönyöket idézik: ahogy a színházban a függöny le- és felgördülése, úgy a konyhában az üvegfelületetek és a fény játéka rejti el a nézők szeme elől a díszletváltást.