Electrolux LRB3DE18S beépíthető hűtőgép teljesen kihúzható zöldségtartó fiókkal

Kategória: Energiatakarekossag | 2024.04.07. 20.34 | Módosítva : 2024.04.15. 15.39

Ebben a hűtőgépben a DynamicAir funkció gondoskodik arról, hogy a hűtőtérben a hőmérséklet azonos szinten maradjon. A rendszer a hűtött levegőt keringeti, ami azt is jelenti, hogy az ételek ajtónyitáskor is védve vannak. A zöldségfiók teljes egészében kihúzható. 

Az Electrolux LRB3DE18S beépíthető hűtőszekrény DynamicAir technológiával rendelkezik, amely folyamatos és egyenletes hűtést biztosít. A hűtőtér nettó űrtartalma 311 liter, és automatikus leolvasztási móddal került kialakításra. Egyszerűen elérhető, érintőkapcsolós kezelőfelület a hűtő tetején található. Az elektronikus kezelőpanel kijelzőjén beállíthatod a hőmérsékletet, és könnyedén módosíthatod az egyéb beállításokat.

A 311 literes nettó hűtőtérfogat jól pakolható, az üveg FlexiShelf hűtőpolcokkal kombinálva hatalmas pakolóteret biztosítanak. A FlexiShelf polcokkal  átalakíthatod a pakolóteret. A mozgatható polcot hátra csúsztathatod, teljesen kihúzhatod, vagy beállíthatod fél mélységűre, ha több helyre van szükséged a magasabb dolgok tárolásához.

A hűtőszekrény csendesen, mindössze 34 dB-es zajszinttel működik, éves energiafogyasztása 114 kWh/év. Az Electrolux LRB3DE18S egyajtós kialakítással rendelkezik, az áthelyezhető polcok száma 4, így rengeteg tárolási lehetőséget biztosít. Az Electrolux LRB3DE18S beépíthető hűtőszekrénynek a nyitási iránya megfordítható, így könnyen alkalmazkodik a konyha elrendezéséhez. Ez a termék tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható és funkcionális hűtőszekrényt keresnek.

Markabolt.hu Tipp: Az Electrolux LRB3DE18S beépíthető hűtőszekrény ExtraZone fiókja ideális választás például húsfélék vagy halak tárolására. A zöldségtároló fiók pedig szabályozható páratartalommal rendelkezik, hogy a zöldségek és gyümölcsök sokáig frissek maradjanak.