Konyhavarázs

Konyhavarázs cikkei

Graham zsemle Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

Diétákban is jól alkalmazható a graham lisztből sütött kenyér, pékáru. SteamBake sütőben ropogós héjú és puha bélzetű lesz a zsemle. tovább ›

Grissini Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

Az olasz konyha megunhatatlan klasszikusa a grissini, vagyis kenyérrúd, mely kelesztéssel készül, búzalisztből. Ropogós és ellenállhatalanul finom. Készíthető sajttal, paradicsommal, olivabogyóval megbolondított tésztából is, de önmagában is fenséges. tovább ›

Tisztaság a konyhában: ne feledkezz meg a kisgépekről!

Konyhavarázs

Milyen gyakran törlöd át a vízforraló külsejét? És a kenyérpirítót mikor tisztítottad meg utoljára? A felmérések szerint a konyhai kisgépek külsejének és belsejének a megtisztításáról feledkezünk meg leginkább.  tovább ›

Tiramisu torta Electrolux SteamBake sütőben

Konyhavarázs

A tiramisu torta 40-45 percet sül 175 fokos, Electrolux SteamBake sütőben. 100 ml víz hozzáadásával, a SteamBake funkció aktiválásával a kettes polcszinten sül készre a tortalap. tovább ›

Pisztáciás kekszgolyók Electrolux SeamBake sütőben

Konyhavarázs

Az Electrolux SteamBake funkciójának és a sütők precízen pontos hőfokbeállításának segítségével olyan finom, omlós kekszeket is biztonsággal megsüthetsz, amelyeket eddig szinte mindig túlsütöttél.  tovább ›

Citromos pite habcsókkal gőzsütőben

Konyhavarázs

A citromos pite mindig mosolyt csal az arcokra. A hűtőben 2-3 napig eláll a pite, de igazándiból szinte azonnal elfogy, annyira finom, könnyű desszert. Mindenképpen kezeletlen citrommal készítsd! tovább ›

Libapástétom libacombból

Konyhavarázs

Ez a pástétom nagyszerű előétel, mártogatós vagy vendégváró ételi is lehet, elkészíteni pedig sokkal egyszerűbb, mint gondolnád! Kínáld pirítóssal vagy roppanós zöldségekkel. tovább ›

Magos kenyér sütése alacsony páratartalmú gőzprogramon

Konyhavarázs

Nincs is finomabb az otthon sütött kenyérnél. Ha pedig AEG gőzsütő dolgozik a kezed alá, még az olyan otthon nehezen finomra süthető, kényes kenyérféle, mint a magos rozskenyér is, tökéletes lesz. tovább ›

Frittata édesburgonyával és mozzarellával grillprogramon sül készre

Konyhavarázs

A változatos hozzávalókból elkészíthető frittata az olasz konyha jellegzetes tojásétele, átmenet az omlett és a rántotta között. A legszebb színt és állagot grillprogramon kapja. tovább ›

Szuvidolj gyümölcsöket is AEG gőzsütődben

Konyhavarázs

Bár a legtöbbeknek a szuvidolásról a lassan átsült húsok szaftossága, omlóssága jut az eszébe, érdemes kipróbálni SousVide programmal felszerelt AEG gőzsütődet zöldségek és gyümölcsök szuvidolására is.  tovább ›