Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Sütő és főzőlap szettek a markabolt.hu-tól

Kategória: Konyhavarázs | 2017.05.31. 13.21 | Módosítva : 2017.06.01. 10.50

A markabolt.hu széles termékválasztékában számos sütő és főzőlap szettből választhatod ki a sütési és főzési igényeidnek legmegfelelőbb kombinációt.

Az Electrolux  többféle megoldást kínál a főzésre, a főzőlapok típusától függően. A gázfőzőlapokokon biztonságosan főzhetsz. A gáz azonnal használható, az egykezes szikragyújtással rendelkező modellek kiemelkedően biztonságosak. Ráadásul bármilyen edénnyel használhatjuk, akár jénai tálban, üvegedényben is főzhetünk. A kerámia főzőlapok tisztítása gyerekjáték, kiválóan illenek a kerámia főzőlapok a modern konyhabútorokhoz. Egyre gyakoribb választás az indukciós főzőlap, mely biztonságos, könnyen tisztítható és nagyon pontosan, precízen szabályozhatók rajta a hőfokozatok.

A sütőkkel akár grillezni, sütni vagy pirítani is lehet. A gőzsütővel az ételek ellenállhatatlanul szaftosak lesznek, miközben kívül ropogós kérget kapnak.  Az Electrolux sütők mindenféle főzési stílushoz illenek. Ha csak szökőévenként egy-egy fagyasztott pizzát kell felmelegíteni, vagy mindennap többfogásos ebéd elkészítéséről, biztosan találsz olyan sütőt, ami illik hozzád.

A tökéletes páros az AEG BE301352HM sütőből és HK654400XB főzőlapból álló szett.

Az AEG BE301352HM beépíthető sütő a MaxiKlasse™ modellcsaládba tartozik. A PlusSteam funkció használatával gőzt adagol a sütőtérbe a sütés kezdetekor. Így a tészta külső felülete állandóan nedvesen tartható, ami garantálja az aranybarna, ropogós külsőt, miközben a belső puha és omlós marad. Az intelligens ThermiC°Air rendszer egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben, így felgyorsítja a sütést. A gyorsabb sütésnek köszönhetően alacsonyabb lesz az áramszámla is.

A sütő látványos küllemét az UniSight™ kijelző garantálja. A kijelző segítségével egyetlen pillantással felmérhető az étel készültsége. A sütőhöz MaxiTray™ tepsi tartozik, mely  20%-kal nagyobb felületű, mint a hagyományos tepsik. Így egyszerre extra mennyiségű aprósüteményt is készíthetünk. Az AEG BE301352HM beépíthető sütő Isofront® Plus alig melegedő ajtaja a kisgyermekes családokban is biztonságossá teszi a sütő használatát. Az  Isofront® Plus technológiának köszönhetően a sütőajtó külseje ugyanis nem forrósodik át, hanem legfeljebb 50°C-ra melegszik csak fel.

 
Az AEG HK654400XB beépíthető főzőlap automatikusan alkalmazkodik a főzőedényhez, így méretű edény használható rajta.  A kerámia indukciós főzőlap legfontosabb jellemzője, hogy gyors, pontos és ellenőrzött hőfokbeállítást tesz lehetővé. Az indukciós technológia ugyanis azonnal felmelegíti a főzőedényt, de magát a főzőlapot nem. A kívánt főzési hőfok előmelegítés nélkül érhető el, így az energia a lehető leghatékonyabb módon alakítható hővé.

A  főzőlap 4 zónája három extraszéles MaxiZone főzőzónává egyesíthető. Ez praktikus megoldás, ha egyszerre több, illetve nagyméretű vagy hosszú főzőedény együttes használatára van szükség. A főzőlap kezelése nagyon könnyed, mert a Direktouch rendszer a pontos beállításokat egyetlen érintéssel teszi lehetővé. Az automatikus kikapcsolással is felszerelt indukciós főzőlap  Eco Timer funkciója lekapcsolja a főzőzónát még a főzési idő letelte előtt, hatékonyan felhasználva így a főzőlap maradékhőjét is.