Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ország Boltja minőségi díjas lett a márkabolt.hu

Kategória: Hírek,érdekességek,újdonságok | 2016.11.08. 06.57 | Módosítva : 2016.11.08. 15.17

A piacvezető ár-összehasonlító oldal, az Árukereső.hu immár 6. alkalommal rendezte meg 2016-ban az Ország Boltja versenyt. A 855 résztvevő webshop között 33 díj került kiosztásra. A háztartási gép webáruházak között minőségi II. díjat ért el a márkabolt.hu.

Köszönjük a vásárlóinknak! Az Ország Boltja verseny a legfontosabb megmérettetés a magyar webáruházak között. A verseny fő célja, hogy az internetezők szavazatai és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseinek segítségével megtalálja és bemutassa a legkiválóbb szolgáltatást nyújtó és legnépszerűbb webáruházakat. Az idei évben 855 webáruház vett részt a versengésben. A fő kérdés az volt, mely webáruházakat tartják a legjobbnak a vásárlók népszerűségi és minőségi kategóriákban.

Az Ország Boltja díjakért folytatott verseny három részből állt, melyek a következők:

    Verseny a Minőségi díjakért
    Verseny a Népszerűségi díjakért
    Verseny az Ország Boltja fődíjért

A Minőségi kategóriában induló boltok minősítését azok az internetes felhasználók határozzák meg, akik vásárolnak az adott webáruházban. A vásárlók online kérdőívben értékelhetik a webáruházat. Többek között a rendelés menetét, a kiszállítást, illetve egyéb más, a vásárlási élményt meghatározó jellemzőt is minősítenek. A vevővélemények összesítése alapján kerültek ki a Minőségi kategória győztesei, valamint a fődíj nyertese is.

Az Ország Boltja verseny nagyszabású ünnepséggel zárult, melyre neves szakmai és közéleti személyek is meghívást kaptak. Az idei díjátadó a RaM Colosseumban került megrendezésre 2016. október 13-án, a gála háziasszonya Dobó Kata színésznő volt. A versengő webshopok között 17 Népszerűségi kategória díj, 15 Minőségi kategória díj, valamint a legjobb webáruháznak kijáró fődíj,  az Ország Boltja díj került kiosztásra.

A Márkabolt.hu Minőségi II. díját háztartási gép kategóriában Tóth László kollégánk vette át (képünkön). A minőségi díjat vásárlóinknak köszönhetjük, illetve minden kollégánknak, akik lelkiismeretes munkájukkal hozzájárulnak vásárlóink elégedettségéhez.

A jelenlegi állapot szerint (2016.11.08.) 2859 vevővéleményt osztottak meg vásárlóink az árukereso.hu Megbízható Bolt Programjában. A véleményező vásárlóink 98,53%-a ajánlaná ismerősének a markabolt.hu webáruházat, a vásárlóink 99,61%-a megkapta a rendelt terméket 10 napon belül.

Köszönjük minden kedves vásárlónk visszajelzését! Ezekből építkezhetünk tovább!