Így segít egy AEG fagyasztó a jó ízek megőrzésében: a hőmérséklet beállítások fontossága

Kategória: Energiatakarekossag | 2024.04.21. 15.58 | Módosítva : 2024.04.30. 15.55

Az AEG fagyasztók élen járnak a jó ízek és a frissesség megőrzésében. Hatékonyan szabályozható fagyasztási hőfok, számos modellben elérhető gyorsfagyasztás funkció és energiatakarékos működés jellemzi ezeket a készülékeket. 

A fagyasztószekrények energiahatékonyságát egy A -tól (legenergiatakarékosabb) G-ig (legkevésbé energiatakarékos) tartó skálán jelölik. 2021-ben a korábbi energiaosztályok helyett új energiacimkék kerültek bevezetésre az Európai Unióban. Az új szabályozás szerinti besorolásban egy korábbi A+, A++ besorolású energiaosztályú készülék C, D, vagy E minősítésű is lehet. Érdemes a fagyasztó helyét gondosan megválasztani. Legyen a lehető legtávolabb a radiátortól és a sütőtől, ne süssön rá a nap, így még alacsonyabb lesz az energiafogyasztása. 

Az állandó hőmérséklet fenntartása kulcsfontosságú a frissesség megőrzése szempontjából. Az AEG fagyasztók precíz technológiája gondoskodik arról, hogy minden fiókban egyenletes legyen a hőmérséklet, így minden étel sokáig megőrzi frissességét és ízét.

A gyors fagyasztás funkció segítségével az AEG fagyasztók rövid idő alatt lefagyasztják a friss ételeket. Ez azt jelenti, hogy az ételek megőrzik eredeti ízüket, színüket és értékes tápanyagaikat, miközben biztonságosan tárolódnak a fagyasztóban. A magas hőmérséklet riasztás funkció érzékeli, ha nyitva marad a fagyasztó ajtaja, vagy ha túl magas a hőmérséklet a fagyasztótérben. Ez fontos információ, amely segít megőrizni az ételek biztonságos tárolását és megóvását. 

Márkabolt hu Tipp: Az AEG AGB625E7NW fagyasztószekrény No Frost technológiájú, tehát nem igényel leolvasztást. A fagyasztótér nettó térfogata 253 liter, így hatalmas fagyasztókapacitással rendelkezik.