Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Imádom az otthonom!

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.01.09. 12.11 | Módosítva : 2017.01.11. 11.56

Kutyád vagy macskád van? Mindened az autód? Lakásban élsz vagy épp egy nagy házban? A szobákat parketta borítja, vagy süppedős szőnyegek? Éppen Rád gondoltak az Electrolux mérnökei, amikor  új porszívódat tervezték.

Majdnem 100 éves múlt és számos forradalmi újítás: ez az Electrolux tisztaság kulcsa. Az otthon ragyogásáért az Electrolux prémium porszívóit ajánljuk. Ezek a porszívók újraírják a tisztaság fogalmát, hiszen nagy teljesítmény és energiatakarékos megoldások garantálják a tökéletes végeredményt. Az Electrolux ZUOQUATTRO porszívó AAAA minősítéssel és motoros szívófejjel rendelkezik.

Az állatbarátoknak sem kell lemondaniuk a tiszta otthonról: az AnimalCare porszívók minden felületről hatékonyan szedik össze házikedvencek szőrszálait, a speciális szűrők pedig csökkentik a levegőben lévő allergének mennyiségét. Az Electrolux ZB3230P porszívó Animal Care fejjel teszi lehetővé a szennyeződések és az állatszőr egyszerű feltakarítását. Ez a modell megáll a lábán - a kivehető morzsaporszívóval is rendelkező porszívót bármikor megállíthatod, ha kis szünetet kívánsz tartani takarítás közben - kiegyensúlyozása miatt nem fog eldőlni az Electrolux ZB3230P porszívó állvány nélkül sem.

Nemcsak otthonodat, de környezetedet is egészségesebbé teheted, ha az Electrolux környezetbarát porszívói közül választasz, amelyek 70%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek. Az Electrolux ZUOGREEN+ porszívó 100%-ban PVC-mentes, élettartama végén nem kevesebb, mint 92%-ban újrahasznosítható lesz. Ráadásul, a csomagolóanyag is 100%-ban újrahasznosított anyagból készült.

A Classic porszívók megbízhatók, akár egy eldugott sarkot portalanítanál, akár a konyhai felületeket vagy a kárpitot szeretnéd tisztítani. Ilyen az Electrolux ZB5103W morzsaporszívó, mely minden sürgős vészhelyzetben segít. Akármi is ömlött ki, liszt vagy víz, könnyedén összeszedi ez a porszívó.

Márkabolt.hu Tipp: Ismerd meg az összes Electrolux porszívót a márkabolt.hu kínálatából!