Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Álmaid sütője: Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütő

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.07.03. 16.06 | Módosítva : 2017.07.03. 18.13

Akár húst, kenyeret vagy egy finom süteményt sütsz, akár az éttermi készülékek által inspirált szuvidolással alkotsz, biztos lehetsz abban, hogy az eredmény felül fogja múlni várakozásaidat. Mennyei ízek álmaid sütőjével. 

Az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütő bármire képes. Legalábbis 220 előre beállított receptjével rengeteg ötletet és lehetőséget teremt a kísérletezésre. A teljes színtartományú, érintőképernyős kijelző beépített szakácskönyve inspiráló recepteket ajánl, részletezve a hozzávalókat és az elkészítés módját is. A sütő automatikusan beállítja a kiválasztott receptnek megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat és időtartamot. Változtatnál? A beállított értékeket egyéni elképzeléseidnek megfelelően, bármikor módosíthatod. A SousVide funkció használatával vákumzárt tasakban, a fűszerekkel és ízesítőkkel együtt, alacsony hőmérsékleten párolhatsz. A szuvidolás igazi ízparádét, páratlan puhaságot és textúrát garantál.

Az Electrolux EOB9956XAX beépíthető sütő könnyed használatát számos kényelmi funkció biztosítja. A sütő víztartálya nagyon könnyen kivehető, és a vízcsapnál egyszerűen feltölthető. Csak egy gombnyomás, és a feltöltés után tűzhelye máris készen áll a következő finom étel elkészítésére. A gőztisztítási program segítségével a sütő ráadásul mindig ragyogóan tiszta lehet. A sütő kijelzőjén emlékeztető jelenik meg, ha a belső felület tisztításra szorul, és be kell kapcsolnunk a programot.

A CombiSteam Pro sütő professzionális Full Taste Steam System rendszerrel készíti az ételeket, így minden fogás garantáltan élmény lesz. A sütő három üzemmóddal rendelkezik: forró levegős sütés, gőzsütés, illetve a kettő kombinációja. Kombinált üzemmódban automatikusan szabályozza a hő és a gőz legmegfelelőbb arányát, s ezáltal minden alkalommal gondoskodik az aranyló és ropogós külső kéregről, valamint a nedvdús és zamatos belső állagról. A sütő 70 literes, nagy méretű sütőterét belső, halogén világítás borítja fényárba. Alapfelszereltségként 1 gőzsütő edény, 1 szürke zománcozott zsírfelfogó tálca és 2 szürke zománcozott sütőtálca mellett teleszkópos sütősínpárt, gyermekzárt és vízkeménység ellenőrző eszközt is adunk a sütőhöz.

Márkabolt.hu Tipp: Megtetszett? Tovább keresgélnél? Nézz körül most a markabolt.hu gazdag Electrolux beépíthető sütő kínálatában és válassz a gőzfunkciós sütők közül!