Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Wow! Fehér főzőlap ékítheti konyhád

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.08.04. 09.35 | Módosítva : 2016.08.04. 13.09

Az Electrolux EHH6340IOW beépíthető főzőlaptól egyszerűen eláll a lélegzetünk! A főzőlap hófehér, így a pasztellszínek szerelmesei végre a konyhában is elérhetik álmaik enteriőrjét. Miért fogod imádni? Cikkünkből kiderül.

A konyhabútor sokszor a lakás legfőbb látványeleme, a konyha egyik leghangsúlyosabb design eleme pedig a munkafelületek és a konyhapultok burkolata. A fehér az egyik legkedveltebb szín: jól illik a letisztult minimál stílustól a vadóc country stíluson át egészen a provance-i romantikusig mindenhez. Sokan szeretnének fehér konyhapultot, hiszen szépséges felületével tisztaságot, frissességet, rendezettséget sugall. Eddig azonban a főzőlap inox vagy fekete felülete egészen biztosan megtörte az egységes megjelenést. De csak eddig! Hiszen megérkezett az Electrolux indukciós kerámia főzőlapja, hófehér, szélcsiszolt kivitelben. Elegáns választás minden konyhába!

Az Electrolux EHH6340IOW beépíthető főzőlap nemcsak fehér színével ragadja magával az irigykedő tekinteteket. A főzőlap ugyanis rendkívül szépsége mellé nagyon modern is. Az érintőkacsolós vezérlésű készüléken külön gyerekzár található. A főzőlap védelméről automata kikapcsolás gondoskodik. Az A energiaosztályú főzőlap kényelmes használatát 4 indukciós főzőzóna, booster és automata  felfűtés teszi könnyeddé.

A professzionális indukciós technológiájának köszönhetően az Electrolux EHH6340IOW beépíthető főzőlap felülete sohasem forrósodik fel. Így a kifutott étel nem ég rá, egyetlen törléssel eltávolítható. A Stop+Go funkció különösen hasznos, hiszen ha  főzés közben valamiért ott kell hagyni a kerámialapot, egyetlen gombnyomásra szünetelteti a főzést a Stop+Go funkció, majd azonos beállításokkal folytatja azt. Nézd meg a termékvideót és ismerd meg jobban ezt a pazar készüléket!