Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Vákuumozó fiók az AEG-től

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.05.31. 22.07 | Módosítva : 2017.06.01. 08.28

Húsimádóknak, a szuvidolás szerelmeseinek tökéletes kiegészítő a vákuumozó fiók. Éttermi techonlógia az otthon kényelmében: igényes gourmandoknak.

A legjobb alapanyagok különleges bánásmódot igényelnek. Ahhoz, hogy a tökéletes ízeket és textúrákat elérjük az otthoni sütés során, a szuvidolást ajánlják a tapasztalt séfek. Az elektronikus vezérlésű AEG VS91404-M vákuumozó fiók a  sous-vide funkcióval rendelkező AEG gőzsütők hasznos kiegészítője. Az elkészítendő étel vákuum csomagolását segíti, így lehetőség nyílik az alacsony hőmérsékleten történő főzésre, élelmiszerek pácolására, nyersanyagok tartósítására. A rozsdamentes acél kivitelű vákuumozó fiók három alapfunkciója: vákuum, hegesztés, pácolás. A szuvidoláshoz 25db 20X30cm, 25db 20X35cm szuvid-zacskót szállít a gyártó alaptartozékként.

A LED-kijelzőn jól nyomon követhetőek a vákuumozó fiók aktuális beállításai. Lehetőség van a vákuum-szint 4 fokozatú beállítására, illetve és 4 különböző hegesztési idő beállítására is. A vákuumozó fiók kiegészítő funkciói, így a "külső vákuum" és az  újrakondicionálás még praktikusabbá teszi a használatát.

A tökéletes eredmény garantált akkor is, ha előre készíted el az ételt. Nagyon egyszerű a szuvidolás előkészítése az AEG VS91404-M vákuumozó fiók segítségével. Az alapanyagokat, a marinádot és a fűszereket egy vákuumtasakba kell tenni, és indulhat a szuvidolás!