Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Üvegprogrammal kényeztetnek az AEG ProClean mosogatógépek

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.10.18. 13.19 | Módosítva : 2014.10.18. 14.01

Karcmentes mosogatás, cseppmentes száradás, ragyogóan tiszta pezsgőspoharak és borospoharak: mindez lehetséges az AEG ProClean mosogatógépek üveg programjával.
Születésnapi pezsgőbontás? Egy fárasztó hét utolsó munkanapján egy pohár bor a vacsoraasztalnál? Egy gyűszűnyi kontyalávaló a barátnőkkel? Nem mindegy, hogy milyen poharat választunk ezekhez az alkalmakhoz. Egy gyönyörű, csillogóan tiszta pohár keretezi a koccintást, ünneppé varázsolja a pillanatot.

Az alkalomhoz illő italt és poharat nekünk kell kiválasztani, de poharaink tisztaságáról gondoskodnak az AEG újgenerációs ProClean mosogatógépei. Nem kell többé kézzel mosogatni, mert a mosogatógép felső kosarában található pohárrögzítő gumitüskék és –karok stabilan tartják a poharakat, a speciális üvegmosó program kíméletessége pedig megóvja őket a karcolódástól.

AEG ProClean mosogatógépekre bátran rábízhatjuk legféltettebb üvegpoharainkat is, legyenek azok bármilyen méretűek vagy formájúak. A pohárrögzítő tüskéknek köszönhetően a poharak a bepakolásnál nem borulnak fel, nem koccannak vagy karcolódnak össze a mosogató program futtatása közben. A kosarak magassága állítható, hogy a magasabb boros és a hosszabb söröspoharak is beférjenek. A  speciális üvegmosó program a poharak makulátlan tisztaságáról és cseppmentes szárításáról gondoskodik, ráadásul megvédi őket a hősokk okozta töréstől is. A program 45 fokon mosogatja, 60 fokon öblíti, majd a szokásosnál lassabban hűti le a kényes poharakat, hogy még a legvékonyabb falú üvegpoharak sem repedhetnek meg.

Ismerd meg az újgeneációs AEG ProClean mosogatógépek egyik 12 terítékes modelljét Amiért rajongunk: AEG Favorit 88002 VIOP beépíthető mosogatógép 5 év extra garanciával című cikkünkből, melyben videót is találsz erről a remek mosogatógépről.