UniversalDose mosógépek 6 hónapra elegendő mosókapszulával akció

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2023.05.07. 06.13 | Módosítva : 2023.05.08. 15.01

Mosókapszulát használsz? Válassz Electrolux UniversalDose mosógépet! Egyedülálló adagoló fiókjában teljesen feloldódik a kapszula, így a rövid programokon is hatékonyan tisztít. Akciónkban 6 hónapra elegendő kapszulát adunk ajándékba 2023. április 3. és június 30. között vásárolt új készülékedhez. 

Takarékosság, kényelem és hatékonyság – ezek azok az előnyök, amelyek miatt egyre több háztartás választja a mosókapszulát a hagyományos mosóporok és folyékony mosószer, vagy mosógél helyett. De miért is olyan vonzó alternatívája a folyékony mosószernek, illetve a mosópornak a mosókapszula?

Először is, a mosókapszula kényelmes. Csak be kell dobni a mosógépbe, és már indulhat is a mosás. Nincs szükség arra, hogy külön kimérjük a mosóport vagy folyékony mosószert, és nem kell aggódni amiatt sem, hogy túl sok vagy túl kevés mosószert használunk. Ezenkívül mivel a kapszulákban található mosópor vagy folyékony mosószer pontosan kimért, így nem fordulhat elő, hogy túl sokat használunk belőle. Ez nem csak a ruhákat, hanem a pénztárcánkat is kíméli.  Az egyik legfontosabb előnye a mosókapszulának a hatékonysága. A mosókapszula általában koncentráltabb tisztítószert tartalmaznak, így hatékonyabbak a szennyeződések eltávolításában. Mivel a mosókapszulák könnyen oldódnak a vízben, így még hidegvízben, vagy 30 fokon is hatékonyan tisztítják a ruhákat, miközben az alacsonyabb hőfokú mosóprogram kevesebb energiát használ fel.

Az Electrolux UniversalDose mosógépek egyedülálló, univerzális adagoló fiókja minden típusú tisztítószerrel, így már mosókapszulákkal is kompatibilis. A fiókban az öblítő mellett külön rekesze van a folyékony- és a por állagú mosószernek, valamint a mosókapszuláknak is. A speciális rekeszben az erős vízsugár lágyítja és áttöri a kapszula burkolatát, így az 60%-kal gyorsabban feloldódik, mintha a dobban ázna. Ezért a mosószer a hideg vizes és a rövid, 1 órás programokon is maximális hatékonysággal tisztítja a ruhákat.

Markabolt.hu Tipp: Online regisztrációhoz, a részletes promóciós feltételekhez kattints erre a linkre!