Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Bankkártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott bankkártyák

Új, színes TFT kijelzős indukciós főzőlapok

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.10.09. 19.15 | Módosítva : 2014.10.09. 19.22

Miért is imádjuk az indukciós főzőlapokat? Konyhapultba simuló felület, elegáns kijelző, pillanatok alatt felforró főzővíz, soroljuk még? Meglátni és megszeretni az Electrolux TFT kijelzős indukciós főzőlapját igazán csak egy pillanat műve.

Egyre többen élvezzük otthon az indukciós főzőlapok előnyeit. A főzővíz pillanatok alatt felforr, ha véletlenül kifut az étel, nem tud odaégni, ha hozzáérünk a főzőlaphoz, nem égetjük meg magunkat, ráadásul energiatakarékos is.

Milyen hőfokon és mennyi ideig főzzük még az ebédet? Milyen funkciókat aktiváltunk? Mennyi maradék hővel gazdálkodhatunk? Egy pillantás a színes kijelzőre tekintve elég ahhoz, hogy minden információt megkapjunk a főzési folyamatról.  Ennél nem is lehetne egyszerűbb a főzés! A színes InfiSight™ kijelző átlátható, kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy mindig pontosan tudjuk, mi történik a főzőlapon.  Megmutatja, mely ételekhez, melyik előre beállított hőfokozat ajánlott, vagy lekapcsolhatjuk-e már a főzőzónát, hogy a maradék hővel gazdálkodva fejezzük be a főzést.

Az Electrolux színes TFT kijelzős főzőlapjai segítettek helytállni a konyhafőnöki címre áhítozó versenyzőknek az RTL Klub A Konyhafőnök c. műsorában. Bármilyen kihívás elé is állította a zsűri a hobbiszakácsokat, abban biztosak lehettek, hogy az ételek elkészítéséhez profi eszközök állnak rendelkezésükre. Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Electrolux konyhai gépek ( indukciós főzőlapok, gőzsütők, turmixgépek) szerepeltek a népszerű TV-műsorban.

Keresd a színes kijelzős indukciós főzőlapokat  a márkabolt.hu kínálatában!