Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Töltetérzékelővel érkeznek az Electrolux FlexManager mosógépek

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.11.13. 06.52 | Módosítva : 2014.11.13. 09.33

A kedvenc halványlila blúzodat még véletlenül sem szeretnéd összemosni más színű textillel?  Itt a szennyeskosarakban tárolt ruhadarabok felszámolásának ideje! És a kézi mosást is örökre elfelejthetjük. Egy átlagos mosdókagylóban, ha  csak 2 ruhadarabot mosunk, akkor a mosással és két tiszta vizes öblítéssel együtt háromszor engedjük tele a kagylót, vagyis minimum 30 liter vizet használunk el. Ez pazarlás. Az új A+++ energiaosztályú Electrolux FlexManager mosógépek, kis vagy nagy töltet esetén is rugalmasan alkalmazkodnak igényeinkhez. A mosógép elindításakor egy automata töltetérzékelő, az AutoSense rendszer felméri, majd a töltet súlyához igazítja a mosás víz-, energia- és időigényét.

Az Electrolux Flexmanager mosógépek maximális ruhatöltetet tekintve 7kg-os, illetve 8 kg-os modellváltozatban érhetőek el. Ha 8 kg ruhát rakunk a mosógépbe, azaz telepakoljuk, akkor 71 liter vízre, 1,35 kw energiára és 159 percre van szüksége a mosási program befejezéséhez. Ugyanakkor, ha csak 2 kilogramm szennyes kerül a mosógépbe, a készülék 38 liter vizet és 0,81 kw energiát fogyaszt, a programot pedig 104 perc alatt futtatja le. Így megkíméljük egyedi darabjainkat a túlmosástól, vizet és energiát, valamint időt takarítunk meg.

A pénztárcánk mellett az új Electrolux FlexManager mosógépek a ruháinkra is vigyáznak. A mosógép ajtaja 165 fokban nyílik, így könnyű ki- és bepakolni, az XXL méretű dob pedig elég tágas ahhoz, hogy kíméletesen és alaposan mossa át, majd centrifugálja ki kedvenc ruháinkat. A mosószert gyorsan feloldó és egyenletesen eloszlató AquaFall rendszer megvédi a textileket a mosószer foltoktól, a PowerJet technológia pedig a folyékony és por állagú mosószert is maradéktalanul kimossa az adagolóból.

Az új  Electrolux FlexManager mosógépek négy modellváltozatban kaphatók. Keresd mindet  a márkabolt.hu mosógép kínálatában!