Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Szőrteleníts porszívóval!

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.06.11. 08.07 | Módosítva : 2016.06.11. 08.20

Állatszőr a padlón, a szőnyegen, a kanapén, a díszpárnákon, soroljam még? Itt az Electrolux UltraSilencer ZEN porszívócsalád legújabb modellje, a ZUSANIMA58, melyet a kisállattartók porszívózási igényeire szabtak. Cikkünkből kiderül, hogyan.

Aki tart vagy beenged házi kedvencet a lakásába, nem úszhatja meg állatszőr nélkül. Az Electrolux mérnökei kifejezetten a házikedvenc-rajongóknak tervezett porszívóval jelentkezik. A  ZUSANIMA58 maximális hatékonysággal szedi össze a kutyák és cicák szőrszálait, porzsáka pedig nem engedi ki a kellemetlen szagokat.

A porszívó legfontosabb kelléke az AeroPro™ Mini Turbo kefe és AeroPro™ Parketto Pro szívófej.  Az AeroPro™ mini turbófej könnyedén megszabadítja a szöveteket és a bútorokat az állatszőröktől. A kemény padlók tisztítása is gyorsan megy az AeroPro™ Parketto Pro szívófejjel. A porszívót S-bag™ Anti-odour porzsákkal vásárolhatja meg. Ez egy különleges szagmentesítő porzsák, mely nem engedi megszökni a kellemetlen szagokat, helyette friss, tiszta levegőt bocsát az otthon légterébe.

A porszívó további nagy előnye, hogy rendkívül halk, mindössze 58 Dbel a zajszintje. Ezért a félős kisállatot sem fogja zavarni a porszívózás korábbi lármája. A halk működés a Silent Zen™ szívófejnek is köszönhető, melyet a szinte hangtalan, rendkívül hatékony porszívózáshoz fejlesztett ki az Electrolux. Az UltraSilencer™ ZEN aerodinamikus tervezésének és a mélytisztító szívófejnek hála, a porszívózás minden eddiginél hatékonyabb és alaposabb lesz, alacsony zajszint mellett. A porszívó kétféle parkolóállásban, vízszintesen és függőlegesen is tárolható. További extra termékelőny, hogy a könnyebb hordozhatóság érdekében mozgatható a fogyantyúja, illetve a lépcsők könnyű tisztíthatóságáért lépcső ütközőkkel szerelték fel.

Márkabolt Tipp: Nézd meg most az Electrolux ZUSANIMA58 porszívó termékadatlapját és a porszívóról készített termékvideót is!