Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Száríts pénzvisszafizetési garanciával!

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.01.14. 17.48 | Módosítva : 2014.01.25. 09.20

Egy jó szárítógép hatalmas könnyebbség a háztartásban. Hogy élesben kipróbálhasd az AEG prémiumkategóriás szárítógépeit,  egy remek akcióval indítjuk az évet! Most kötelezettségmentesen, 300 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk minden AEG szárítógépre!

Ajándékkal várunk! Vásárolj AEG szárítógépet 2014. február 28-ig, és a márkabolt.hu 300 napos pénz-visszafizetési garanciát ad új szárítógéped mellé! Ha nem vagy maradéktalanul elégedett AEG szárítógépeddel, 300 napon belül visszahozhatod a készülekedet!

Miért különlegesek az AEG szárítógépei? Az AEG ProTex (professzionális textil ápolás) technológia kíméli a ruhákat, segít megőrizni eredeti színüket és formájukat. Ezért az összes ruhadarab hosszú ideig úgy néz ki, mintha új lenne.

Hőszivattyús szárítógépeink ráadásul kimagasló energiahatékonysággal működnek, ezért 50 százalékkal kevesebb nergiát fogyasztanak, mint egy A energiaosztályú készülék.

Ellenállhatatlan AEG érvek a tökéletes szárításért:
 
  • 1. A ProTex szárítógépek hõszivattyús technológiával dolgoznak, így átlagosan 25 fokkal alacsonyabb hőmérsékleten szárítanak, mint a hagyományos modellek.
  • 2. Az egyenletes levegőáramlásnak köszönhetően a ruhák egyenletesen száradnak meg a gépben.
  • 3. Az XXL méretű ProTex dobban kényelmesen elférnek a nagyobb darabok is, anélkül, hogy összegyűrődnének.
  • 4. Az AEG inverter motorja és a szárítógépek korszerű elektronikája hihetetlen precizitással szabályozza a dob fordulatszámát, így a minimálisra csökkenti a ruhák mozgását.

A pénz-visszafizetési garancia érvényesítéséhez kérjük mindenképpen őrizd meg a vásárolt készülék eredeti blokkját, számláját, mert ezt kell bemutatnod üzletünkben. A készüléket a vásárlás helyére saját költségeden kell visszaszállíttatnod, a szállítás költségét nem tudjuk vállalni. Fontos, hogy abba az üzletbe kell visszavinned a vásárolt szárítógépet, ahol megvásároltad. Az akció keretében visszavehető termék kizárólag sérülésmentes, minden dokumentációval rendelkező, hibátlan állapotú készülék lehet. A sérült, hiányos szárítógépeket a program keretében nem vesszük vissza! Az ajánlat kizárólag a Márkabolt.hu üzleteiben vagy a www.markabolt.hu webáruházban megvásárolt AEG szárítógépekre vonatkozik.

Márkabolt.hu Tipp: Válaszd ki most kedvenc modelledet a linkre kattintva!