Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Pohártartó kosár a tökéletes biztonságért

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.09.07. 09.14 | Módosítva : 2016.09.10. 07.53

Gyönyörű poharaid vannak, amiket féltesz a mosogatógépbe tenni? Az Electrolux E9DHGB01 pohártartó kosár praktikus kiegészítő  boros- és pezsgőspoharak, nagyobb méretű formázott poharak gépi mosogatásához. Imádni fogod.
 
Akinek már tört össze kedvenc készletéből pohár, kétszer is meggondolja, hogy kockáztassa-e a gépi mosogatást. Éppen ezért egy nagyon praktikus kiegészítőt ajánlunk a poharak mosogatásának megkönnyítésére. Akár 8 borospoharat is képes biztonságosan rögzíteni a pohártartó kosár, ráadásul a különböző alakú és méretű poharak is elférnek benne, mert csúszkák segítségével a puha gumirögzítők pozíciója szabályozható. Mind a  60 cm, mind pedig a  45 cm széles mosogatógépekben használható. Ha pedig nincsen szükség a pohártartóra, összecsukva kis helyen is tárolható.

Az Electrolux E9DHGB01 pohártartó kosár igazi okos kiegészítő, minden háztartásban ott van a helye. Az ergonomikus formatervezésű, puha gumirögzítőkkel ellátott Electrolux pohártartó kosár megkönnyíti a poharak behelyezését és kipakolását.  Ha csak 2-4 pohár biztonságos mosogatására van szükség, a pohártartó kosár egyszerűen félbe hajtható. Félbe hajtott állapotában összesen 4 pohár elhelyezése oldható meg a pohártartónak köszönhetően.

Nemcsak mi gondoljuk úgy, hogy minden Electrolux mosogatógépben ott van a helye ennek a pohártartó kosárnak! A2016-os IF Design Award versenyen díjazták is a remek kialakítású konyhai kiegészítőt. Fontos tudnod, hogy  az Electrolux E9DHGB01 pohártartó kosárra   remek árának köszönhetően minden új mosogatógép vásárlásakor érdemes beruházni, de már meglévő mosogatógépedben is jól fogod tudni használni.

Indítsd el a videót, amelyben kollégánk bemutatja a praktikus pohártartót!