Mitől karcállóbbak a SaphirMatt® indukciós főzőlapok?

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2025.08.03. 20.51 | Módosítva : 2025.10.03. 20.56

A SaphirMatt® indukciós főzőlapok új, továbbfejlesztett felülete mikroszkopikus barázdákat tartalmaz, amelyek megakadályozzák a karcok megjelenését. Az eredmény: a felület négyszer jobban ellenáll a karcolásnak, mint a hagyományos főzőfelületek.

A SaphirMatt® indukciós főzőlapok új, továbbfejlesztett felülettel rendelkeznek, amely ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak – felére csökkentve ezzel a tisztítási időt. A SaphirMatt® indukciós főzőlapok üvegfelülete erősebb védelmet nyújt a karcolások ellen, mint a hagyományos kerámia  felület. Az elegáns, fekete matt felület ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak – így a főzőlap hosszabb ideig tűnik újnak. 

A SaphirMatt® főzőlapok egyedi, texturált felülete ellenáll az ujjlenyomatoknak és a foltoknak, így feleannyi idő alatt megtisztítható. Az eredmény egy erős, formatervezett főzőlap, amelyet könnyű tisztán tartani nap mint nap.  A főzőlapot minden használat után érdemes áttörölni, hogy sokáig megőrizze újszerű állapotát. A legtöbb kiömlött folyadékot (pl. vizet, zsíradékot) le lehet törölni, ha a főzőlap lehűlt. Egy főzőlap kaparó segítségével eltávolíthatók a makacs szennyeződések, ételmaradékok. A tisztításhoz puha és nedves törlőkendőt szabad csak használni. Súroló hatású tisztítószer, pl. súrolószert, súrolószivacs megsérthetik a felületet. Különösen óvatosan kell eljárni a főzőlap szegélyénél. Mosószeres vízzel való áttörlés a megoldás, súroló hatású tisztítószer, súrolószivacs, kaparó, vagy a szivacs  keményebb oldalának a használata sem megfelelő.
 
Markabolt.hu Tipp: Az új SaphirMatt® karcálló technológia megőrzi az indukciós főzőlapok újszerű megjelenését. Belső tesztek bizonyították, hogy négyszer jobban ellenállnak az edények és serpenyők mozgatásával járó karcolódásnak, mint a hagyományos üvegkerámia főzőlapok.