Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mindentsütő multifunkciós elektromos gőzsütő

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.08.20. 07.21 | Módosítva : 2016.01.12. 16.20

Egészségestudatos konyha? Gourmet konyha? Az AEG BS 7314401-M beépíthető elektromos gőzsütője  gőzprogramjaival és megnövelt belső terével teszi egyértelművé a választást.

A gőz legelőnyösebb tulajdonságai közé tartozik, hogy egészségesebbé teszi az elkészült fogásokat, hiszen a sütés során jóval kevesebb zsiradék felhasználására van szükség, miközben az ételek természetes ízét jobban megtartja. A gőz nemcsak számos étel elkészítését teszi egyszerűbbé, de a gőztisztítással a takarítás nehezebb részét is magára vállalja, fellazítja és könnyen lemoshatóvá teszi az odaégett ételmaradékokat és szennyeződéseket.  

Az AEG BS 7314401-M  beépíthető, multifunkciós elektromos gőzsütőjének inox felülete nemcsak megóvja a készüléket a rozsdásodástól, de ujjlenyomatmentességének köszönhetően a takarítás sem jelent nehézséget.

A MaxiKlasse 74 literes sütőtér megnövelt magassággal (+4,5cm), és szélességgel (+4,2), valamint, öt különböző polcbeállítási lehetőséggel rendelkezik, így összességében 20%-kal nagyobb a sütő belső tere a hagyományos sütőkhöz képest. A készülék megnövelt méretéhez igazított csepegtetőtálca,  süteményestálca, gőzölőedény és két grillrács mellett sütőtérvilágítással és hűtőventilátorral is rendelkezik.

Az érintőkapcsolón akár 25 automatikus program, és számtalan sütési mód (pl. légkeveréses, körfűtőszálas, grill, gőz) közül lehet választani, a digitális hőmérséklet- és időkijelzőn pedig a sütés teljes folyamata figyelemmel követhető. A rengeteg extra kényelmi funkcióval felszerelt gőzsütő nemcsak élménnyé teszi az ételek elkészítését, de gyorsabb, egészségesebb, ízletesebb fogásokat tesz lehetővé.