Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Magyar Termék Nagydíj az Electrolux porszívóknak

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2015.09.09. 22.42 | Módosítva : 2015.09.11. 12.53

A 2013 óta piacon lévő Electrolux UltraOneQuattro porszívók már eddig is számos kitűntetést és díjat nyertek. Megjelenésük óta többek között kiérdemelték már a Red Dot Awardot és a Product Design Awardot is.

Ezúttal pedig a Európa egyetlen Electrolux porszívógyárának igazgatója, Henrik Sundström nem kisebb elismerést vehetett át, mint a Magyar Termék Nagydíjat.

Ehhez többek között arra volt szükség, hogy az Electrolux szakember gárdája folyamatosan törekedjen a vásárlói igények legmagasabb szintű kielégítésére is a termékek legkorszerűbb kialakítása mellett. Az Electrolux UltraOneQuattro fejlesztésében a magyar mérnökök is jelentős szerephez jutottak és munkájuk eredményeként született meg a biztonság, a kiváló minőség, az újszerűség és a környezettudatosság jegyében ez a kiváló, AAAA besorolású porszívó.

Európa egyik legnagyobb porszívótesztelésre is alkalmas, 13 szerelősorral rendelkező gyárában pedig nem csak a fentiekre figyelnek. Különösen fontosnak tartják a 17 féle termék gyártása során a magyar beszállítók bevonását is.

A 2014 óta Magyarországon gyártott Electrolux UltraOneQuattro volt Európa első AAAA besorolású porszívója. De emellett könnyű kezelhetőség, hatékonysága, csendes működése is kiemelik versenytársak közül. Nem is említve a tényt, hogy ez a remek háztartási gép újrahasznosított alapanyagokból készül!

A Magyar Termék Nagydíjas Electrolux UltraOneQuattro porszívókat pedig természetesen megtalálod a Márkabolt.hu kínálatában is, hogy korszerűen és környezetbarát módon takaríthasd otthonod!