Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hűts könnyedén!

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2013.06.21. 19.42 | Módosítva : 2013.06.21. 19.49

A Zanussi Easy hűtőgép termékcsalád modelljei Jászberényben és Nyíregyházán készülnek. A hűtőgépek több mint két éves fejlesztő munka eredményeként újultak meg. Nézd meg, hogyan hűthetsz könnyedén!

A  Zanussi Easy hűtőgép termékcsalád legújabb szabadonálló tagjai a stílus és a dizájn jegyében készültek. Az alul- és felülfagyasztós kombinált hűtőszekrények, a pult alá helyezhető modellek, valamint a kabinet hűtők karcsú, ívelt és modern formavilága, a praktikus belső megoldások és  technológiai újítás is megtalálható a termékcsalád modelljeiben.

Új design kívül-belül

Az új Zanussi Easy termékcsalád hűtői teljesen megújultak kívülről. Letisztult, modern megjelenésükkel minden konyhába tökéletesen illeszkednek, így nekünk csak azt kell kiválasztani, hogy melyik modell a legmegfelelőbb igényeinknek. Az új termékcsalád jellegzetes dizájneleme az ajtókon megjelenő beépített ívelt fogantyú, mely a hűtőtér fiókjain is visszaköszön. Szintén az új modelleken jelenik meg először az új, polírozott alumínium felületű, elegáns márkajelzés.

A hűtők belső terében, a nagy zöldségtartó fiókokon, az ajtó polcain, valamint a fagyasztótér fiókjain pedig intuitív grafika jelzi, hogy minek hol a helye. Így egy nagybevásárlás után pillanatok alatt bepakolhatjuk az élelmiszereket a nekik megfelelő polcokra és fiókokba.Praktikus belső megoldások

Az Easy modellek többségében található egy úgynevezett Easy Store doboz, az A++ energiaosztályú alulfagyasztós kombinált hűtőkben ráadásul rögtön kettő is van ebből a kicsi mobil rekeszből. Ebben a kis tárolóban az apró élelmiszereket, fűszernövényeket, fokhagymát, de akár elemet vagy gyógyszereket is tárolhatunk, a többi élelmiszertől jól elkülönítve. S mivel a kis rekesz alja lyukacsos, a benne tárolt élelmiszerekből távozni tud a nedvesség, a fedél pedig megóvja a tároló tartalmát. A kék színű, könnyen észrevehető Easy Store dobozt akár a zöldséges fiók oldalára, vagy a hűtőajtón található polcokra is el tudjuk helyezni.


Az új Zanussi hűtők közül a legtöbb modell A+, három alulfagyasztó kombinált készülék pedig A++ energiaosztályba tartozik. Így  20 illetve 40 százalékkal fogyasztanak kevesebb energiát, mint a hagyományos A energiaosztályú hűtőszekrények. Az alulfagyasztós kombi hűtőkben ráadásul a belső világításért LED lámpa felel, mely szintén hozzájárul az energiatakarékos működéshez.

Új! Palástkondenzátor

A külső-belső megújuláshoz technológiai újdonság is párosult az új alulfagyasztós kombinált hűtőszekrényeknél. Ezekben a modellekben mutatkozik be a teljesen új fejlesztésű palástkondenzátor. A hagyományos rácsos kondenzátor a hűtőszekrény hátsó oldalán, szabadon volt, így könnyen lerakódhatott rá a kosz, ami idővel csökkentette a készülékek energiahatékonyságát és teljesítményét. Az új, rejtett kondenzátor a hűtő oldalfalán a külső burkolat mögött kapott helyet. Így a por nem tud lerakódni a kondenzátor rácsain, nem kell a takarításával foglalkoznunk, s a készülékek teljesítménye sem csökken emiatt.


A Zanussi Easy termékcsalád alulfagyasztós kombinált modelljei az Electrolux nyíregyházi gyárában, míg a kabinet hűtők és a pult alá helyezhető készülékek a vállalat jászberényi gyáregységben készülnek.
Keresd hamarosan  a márkabolt.hu választékában!