Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Gondoskodás Electrolux PerfectCare mosógéppel és szárítógéppel

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.10.01. 09.10 | Módosítva : 2017.10.28. 19.07

Ne a ruhatáradat cseréld le, inkább mosó- és szárítógépedből vásárolj korszerűt! Azok a ruhák, melyekről megfelelően gondoskodnak, tovább formában maradnak. Az Electrolux PerfectCare készülékek  gondoskodnak arról, hogy minden egyes szövetszál tiszta és ápolt legyen.

Már nem kell ruhatisztítóba vinned a legfinomabb szövetekből készült öltönyeidet, ruháidat, kosztümjeidet ahhoz, hogy tökéletesen tiszták legyenek: az Electrolux mosó- és szárítógépekben mostantól otthon is biztonságosan és kényelmesen tisztíthatod őket. Cikkünkben az új PerfectCare mosógépek újításait gyűjtöttük össze. Ezeknek az újításoknak köszönhetően a ruhák sokáig úgy néznek majd ki, mintha újak lennének. Nem fakulnak ki, megőrzik formájukat és puha tapintásukat.

ColourCare rendszer
Minden szín csodálatosan élénk marad a ColourCare rendszerrel. A ColourCare rendszer tisztítja a vizet, ezért a mosószer már alacsonyabb hőfokon is hatékonyan dolgozik. Így a mosás kíméletes lesz, ezért a ruhák színe hosszú idő után is ugyanolyan élénk és telt lesz, mint amikor újonnan megvásároltad azokat. Mosásról mosásra őrzi a színeket a ruhád, mert egy egyedülálló szűrőrendszer eltávolítja a vízből az ásványi anyagokat és a szennyeződéseket, így a ruhák tisztábbak lesznek mint a szűrőrendszer nélküli mosógépben mosott ruhák. A cikk nyitóképe egy piros és egy fekete ruha első mosás előtti és 50 mosás utáni fotóját hasonlítja össze. A ColourCare rendszer gondoskodásának hála, semmilyen különbség nincs, a színek nem halványodtak, nem fakultak ki.

SteamCare rendszer
A mosóprogram végén van egy rövid gőz ciklus, melyben a szövetszálak meglazulnak, kisimulnak. Így harmadával kevesebb lesz a gyűrődés a ruhákon - összehasonlítva egy olyan géppel, melyben nincs SteamCare rendszer. Ezért kevesebbet kell majd vasalnod!

UltraCare rendszer
Az UltraCare rendszer előre összekeveri a mosószert a vízzel, így gyors és alapos lesz a mosás. A mosószer és az öblítő minden szövetszálhoz elér és védi a szövetet. Ezért a ruhák hosszú idő után is úgy néznek ki, mintha újak lennének.

Az A+++ energiahatékonyságú Electrolux EWF1408WDL2 elöltöltős mosógép Woolmark Blue minősítéssel is rendelkezik. Hatalmas töltetkapacitással rendelkezik, egyszerre 10 kg ruha mosását bízhatod rá.