Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Friss, tiszta levegő bármikor

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.03.30. 18.39 | Módosítva : 2014.03.30. 18.57

Tüsszögés, orrdugulás, viszketés, köhögés?  Itt a pollenszezon, amely mintegy kétmillió magyar tavaszát keresíti meg. Az idei pollenszezon ráadásul a szokatlanul enyhe tél miatt hamarabb indult és erősebben is jelentkezhet, sokkal több panaszt okozva ezzel az érintetteknek. Az új Electrolux légtisztítókkal az allergiás tünetek is csökkenthetőek.

Káros anyagok, mint például a dohányfüst, a por, a pollen, az állatszőr, a baktériumok és más mikroorganizmusok szennyezik otthonaink levegőjét, amelyek allergiát, sőt asztmát is okozhatnak. Megfelelő szellőztetéssel, rendszeres takarítással sokat tehetünk a levegő tisztaságáért. Egy elhúzódó építkezés, egy forgalmas útfelújítás, a levegőben szálló pollenek miriádjai esetén kifejezetten ront  a szellőztetés a levegő tisztaságán. A beltéri levegő azonban ilyenkor is lehet egészségesebb. Az Electrolux Oxygen légtisztító készülékei kiszűrik az allergéneket és más szennyeződéseket, így végre fellélegezhet!

Az Electrolux Oxygen légtisztítót többszörös szűrőrendszerrel szerelték fel a precizitásukról ismert tervezőmérnökök. Ez a szűrőrendszer  gondoskodik arról, hogy otthon az egész család fellélegezhessen. A nagyobb szennyeződéseket az aktív szénszűrő szűri ki, míg a HEPA H13 szűrőn 99,7 százalékos arányban fennakadnak a 0,3 mikron méretűnél nagyobb részecskék. A Plasmawave™ szűrő molekuláris szinten, káros ózon kibocsátás nélkül lebontja az allergéneket és kémiai szennyezőket, a CleanCel™ film pedig megakadályozza a mikroorganizmusok elszaporodását.

A készülék a levegő minőségét LED világítással jelzi, miközben a szenzoros érzékelő folyamatosan ellenőrzi a lakás levegőjének minőségét, és szükség szerint állít a működési fokozaton.

Az Electrolux Oxygen légtisztító nem csak hatékonyan, de szinte észrevétlenül végzi a dolgát. Hangja a legalacsonyabb fokozaton is észrevétlen marad, de a legintenzívebb légtisztítás mellett is csak egy normál beszélgetés hangjához közelít. Alvó üzemmódba kapcsolva pedig még a jelzőfényei is kikapcsolhatóak. 

A 3 sebesség fokozattal működő, kisebb légtérbe (maximum 32 m2) ajánlott  modell és a 4 sebességfokozatú, nagyobb légtérbe (maximum 70 m2) is megfelelő légtisztító áprilistól a márkabolt.hu választékában!