Electrolux PD82-8DB porszívó SmartMode technológiával

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2023.04.30. 08.57 | Módosítva : 2023.05.12. 21.25

A fejlett SmartMode technológia segítségével a porszívó érzékeli, hogy milyen felületen takarítunk éppen, és automatikusan ahhoz igazítja a szívóerőt. így akadálytalanul porszívózhatunk szőnyegen, parkettán vagy járólapon egyaránt.

Az Electrolux PD82-8DB porszívó a piacon az egyik legcsendesebb porszívó. A fejlett motor, a hatékony szigetelés és a speciális szívófej innovatív kombinációjának köszönhetően csupán 57 dB(A) a porszívó zajszintje. Így bármikor porszívózhatsz anélkül, hogy ezzel másokat zavarnál. 

Az Electrolux PD82-8DB porszívó vezérlése a markolatról történik. A markolati részen kapott helyet a főkapcsoló, a plusz-mínusz gomb segítségével tudjuk a teljesítményt csökkenteni vagy növelni. A Smart funkció kiválasztása esetén a készülék automatikusan a felülethez igazítja a szívóteljesítményt. Az OneGo PowerClean szívófej maximális hatékonysággal szedi össze a szennyeződéseket minden felületről, így a finom port és a nagyobb kosz szemcséket is maradéktalanul eltávolítja a földről. Speciális formájának köszönhetően akadálymentesen takaríthatsz vele keménypadlón és a szőnyegen egyaránt.