Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Electrolux légtisztítók nemcsak allergiásoknak

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.01.26. 17.16 | Módosítva : 2017.01.27. 16.05

Az Electrolux légtisztító gondoskodik arról, hogy otthonunkban mindig friss, tiszta legyen a levegő. Tarthatod akár a nappaliban is, mert még maximális teljesítményfokozaton is alig hallható.

Az Electrolux EAP300 légtisztító ideális nagyobb otthonokhoz. Pure Source™ szűrőrendszere négy lépésben tisztítja a levegőt. A levegő minőségétől függően automatikusan fokozatot vált, és távirányítható. A különleges formatervű légtisztító minden lakás enteriőrhöz jól illeszkedik. Allergy Plus filter enyhíti a légúti panaszokat. Számos allergén, így a por, az állatszőrök és a pollen a levegőben terjednek. A 99,97%-os szűrési hatékonyság kiváló, ezért ezt a légtisztítót a Svéd Asztmások és Allergiások Szövetsége is ajánlja az asztmások és allergiások számára.

Az EAP300 légtisztító  több lépésben távolítja el a szennyeződést, port, pollent és a szagokat és egészséges levegőt állít elő. Az ún. Air Quality érzékelő a levegőminőség függvényében szabályozza a ventilátorsebességet. Az érzékelő a legapróbb változásokra is reagál. A légtisztító a lakásban rekedt szagoktól, például a cigarettafüsttől is gyorsan megszabadít. Beépített szagérzékelő és aktív szénszűrő gondoskodik a kellemetlen szagok eltüntetéséről.

Az EAP300 légtisztító 4 légtisztító fokozatú, távirányítóval felszerelt légtisztító, egyszerre 70 m2-es lakás vagy helyiség levegőjének tisztítására alkalmas. A HEPA H13 szűrő az allergének kiszűrésében, a szagérzékelő és az aktív szénszűrő pedig a szagok eltüntetésében segít. A HEPA szűrők a leghatékonyabb szűrést biztosítják, hiszen a HEPA nemzetközileg védett, elfogadott szűrési tartományt jelöl, és a legnagyobb hatékonysággal képes a levegőt megszűrni. Port, pollent, kormot, szmogot, atkát, gombaspórákat, allergéneket egyaránt kiszűr a levegőből. A HEPA szabvány azt rögzíti, hogy a szűrőrendszer a rajta átfolyó levegőből a különböző méretű szennyeződéseket milyen hatékonysággal képes kiszűrni. Minél magasabb a HEPA szűrő osztálya, annál nagyobb hatékonysággal képes a szennyeződésektől megszabadítani.