Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux gőzállomás a tökéletesen sima ruhákért

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2014.10.22. 21.16 | Módosítva : 2014.10.22. 22.38

Villámgyors vasalás, függőleges gőzölő funkció, ThermoSafeTM Hot Base kijelző: az Electrolux QuickSteam gőzállomás könnyedén veszi fel a harcot a ruhák ráncaival és gyűrődéseivel.

Az Electrolux QuickSteam gőzállomás sokkal többet kínál, mint egy megszokott vasaló. Víztartálya másfél perc alatt felmelegszik, függőleges gőzölő funkciójának köszönhetően a felakasztott ruhák pillanatok alatt felfrissíthetőek, a függönyök is villámgyorsan gyűrődésmentessé varázsolhatóak.

Az Electrolux vadonatúj innovációjával, a QuickSteam gőzállomással percek alatt kivasalható a legháklisabb ing is. A gőzölős vasalók új generációját jelentő gőzállomás gyorsabban és hatékonyabban vasal, mint hagyományos vasalók. A gőzállomás esetében ugyanis a gőz nem a vasalóban, hanem egy külön tartályban képződik gyorsabban és nagyobb mennyiségben. Soroljuk még azokat az extrákat, amelyek minden nap kényeztetni fognak? A készülék 1,5 perc alatt melegszik fel üzemkész állapotba, ami sokat jelent akkor, amikor minden perc számít. A gőzállomás gőznyomása 4,5 bar és percenként akár 115 g gőzt tud kilövellni, aminek még a legmakacsabb ráncok sem tudnak ellenállni. Ha rengeteg a vasalnivaló ruha, nagy segítség, hogy az 1200 ml-es víztartály üzem közben is kivehető és újratölthető. Függőleges gőzölő funkciójával a vállfára akasztott ruhadarabok tökéletesen simák lesznek, sőt 1,8 méter hosszú, 180°-ban forgó zsinórjának köszönhetően nincs az a hajtás, gomb, zipzár vagy zseb, ahova ne érne el.

A gőznyomás fokozata tetszés szerint állítható alacsony, közép, illetve magas fokozatba, így minden anyaghoz megtaláljuk a megfelelő vasalási módot. Amikor pedig elkészültünk a vasalással (vagy legalábbis a legfontosabb darabokkal végeztünk)  és minden ruhánk tökéletesen sima, a gőzállomás egyedülálló ThermoSafeTM Hot Base kijelzője mutatja, ha a készülék megfelelően lehűlt. Ne feledd: mindig érdemes betartani a a vízhasználatra vonatkozó használati útmutatást! A csapvíz sajnos vízkövesedést okoz. A víz felforralása sem segít! Használj desztillált, vagy ioncserélt vizet illetve speciális vasaláskönnyítő folyadékot!

Márkabolt Tipp: Az  Electrolux EDBS3350 QuickSteam gőzállomás már a márkabolt.hu kínálatában is kapható!