Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Electrolux EWW1476WD mosó-szárítógép: kétszeres gondoskodás

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.09.14. 06.43 | Módosítva : 2016.09.16. 14.35

Dupla gondoskodás feleakkora helyen? A kis fürdőszobák nagy megoldása az Electrolux EWW1476WD mosó-szárítógép, egyedülálló  DualCare™ System rendszerrel, gőzprogramokkal. Hogy férhet ennyi jó tulajdonság egyetlen készülékbe? Mutatjuk a részleteket.

Az Electrolux EWW1476WD mosó-szárítógép szabadonálló, A mosási hatékonyságú, B szárítási hatékonyságú készülék. Inverter motorjának köszönhetően nagyon csendes, mosási zajszintje 49dB.

Számos mosási program közül választhatunk. A pamut, pamut + előmosás, pamut gazdaságos,  műszál, kímélő mosás, selyem, gyapjú/kézi mosás, takaró, centrifugálás/szivattyúzás, öblítés, gyapjú szárítás, műszál szárítás, pamut szárítás, gőz frissítés, gőz gyűrődésmentesítés programok között biztosan megtaláljuk a textíliához illőt. Csak tedd be a szennyest a mosógépbe, és a többit bízd a DualCare™-re! Az OptiSense technológia automatikusan érzékeli a ruhanemű mennyiségét, és kiszámítja az ennek megfelelően szükséges víz- és energiafelhasználást.

A  kímélő program Woolmark Blue minősítést ért el. Kedvenc programunk szinte biztosan az ún. gyorsprogram lesz, mellyel rengeteg időt nyerünk. A „mosás+szárítás 60perc”  program segítségével ugyanis mindössze 60 perc alatt egy teljes mosási és szárítási ciklust lefuttat.

DualCare™ rendszerének köszönhetően minden ruhanemű egy menetben mosható és szárítható az Electrolux EWW1476WD mosó-szárítógépben. Mivel beállításai mindenfajta textíliához felkínálják a megfelelő programot - még gyapjúhoz és más kényes anyagokhoz is -, a rendszeres gépi mosás és szárítás sem tesz bennük kárt.  LCD-kijelzőjén nagyméretű piktogramok találhatóak, a készülék érintőkapcsolókkal vezérelhető (például beállítható gyermekzár).

Érdemes megnézni a mosó-szárítógép termékvideóját is, melyben kollégánk bemutatja a modell legfőbb előnyeit, így a carboran mosóüstöt is!