Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Electrolux EVY0841BAX beépíthető sütő

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.07.31. 17.19 | Módosítva : 2017.07.31. 18.28

Csodálatos ízeket szeretnél kihozni sütődből? Kis konyhába is beépíthető az Electrolux EVY0841BAX beépíthető kompakt gőzsütő. Hatalmas teljesítmény, energiatakarékos, kompakt kivitelben.

Az A+ energiasztályú Electrolux EVY0841BAX multifunkciós sütő gőz funkciókkal mindent tud, amit egy prémium sütőtől elvár. Szuvidol, gőzöl, aszal, grillez, pizzát süt, kenyeret süt,  keleszt, melegen tart és kiolvaszt. A sütővel energiát takaríthatsz meg, és csökkentheted a villanyszámlát is. Korszerű szigetelés, elektronikus hőfokbeállítás és tükröző bevonattal ellátott, többrétegű ajtóüveg növelik a sütő teljesítményét. A sütő víztartálya kivehető, ezért közvetlenül a csapról is feltöltheted vízzel. A sütő gyermekzárral felszerelt, így biztos lehetsz benne, hogy véletlenül nem kapcsolódik be a sütő. A sütő különlegessége a szuvid funkció. Szuvidolás során az alapanyagok egy vákuum tasakba zárva párolódnak, és megőrzik telt, gazdag ízeiket és csodálatos állagukat. Ezért az így készített ételek egyedülállóan finomak lesznek.

A családi kedvencek megfelelő elkészítése gyerekjáték az LCD-kijelző használatával. A VarioGuide összesen 220 előreprogramozott beállítást tartalmaz: sütő automatikusan beállítja a megfelelő hőmérsékletet, páratartalmat és időtartamot. A sütő  elektronikus hőmérséklet szabályozója pontos. A használatot például napszak szerinti fényerő beállítás könnyíti meg. A négyrétegű, könnyen tisztítható sütőajtó kinyitásakor a sütővilágítás automatikusan felkapcsolódik. A hűtőventilátor automatikusan elindul, amikor bekapcsoljuk a sütőt. Hűti az elektronikus alkatrészeket és a külső részt.

Markabolt.hu Tipp: A gőztisztító programnak köszönhetően mindig tiszta marad ez a sütő. A készülék jelzi, amikor eljött a sütő takarítás ideje. A gőztisztító program forró gőzzel oldja le a makacs szennyeződéseket a sütő faláról. Ismerd meg a Electrolux EVY0841BAX multifunkciós sütő minden termékjellemzőjét a részletes adatlap és a sütőt bemutató videónk segítségével!