Electrolux EEC87315L beépíthető mosogatógép Swissatest tanúsítvánnyal

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2023.05.14. 10.00 | Módosítva : 2023.05.29. 19.39

Az Electrolux 14 terítékes beépíthető mosogatógépe eltávolítja a vírusok és baktériumok több mint 99,9999%-át a Swissatest Testmaterialien AG intézetben 2021-ben végzett teszt alapján, mely során a Micrococcus luteus és MS2 bakteriofág jelenlétét vizsgálták.

Az Electrolux EEC87315L mosogatógép olyan háztartások számára kínál kiváló megoldást, akik értékelik az energiahatékonyságot, a funkcionalitást és a tartósságot. A készülék különleges funkciói, nagy teljesítménye és alacsony fogyasztása garantáltan megfelel a legmagasabb elvárásoknak. 

Nagy teljesítményű, 2200 Wattos motorral rendelkezik, amely biztosítja, hogy a mosogatógép hosszú távon is hatékonyan működjön. Fogyasztás szempontjából az Electrolux EEC87315L mosogatógép kiváló választás. Az A+++ energiahatékonysági osztályba sorolt készülék éves áramfogyasztása mindössze 234 kWh, ami alacsonyabb az átlagos mosogatógépekhez képest. Emellett a készülék éves vízfogyasztása is alacsony, mindössze 2660 liter, ami további megtakarítást jelent a mindennapokban. A QuickSelect funkciónak köszönhetően érintőkijelzőn beállítható, hogy mennyi ideig tartson a program. Az Ecometer intuitív zöld sávokkal megmutatja  a leginkább fenntartható programot, amellyel vizet és energiát takaríthatsz meg.

A készülék további előnye az öt különböző mosogatási program, amelyek segítségével mindenféle csetreszt könnyedén elmosogathatsz, akár a szokásos hétköznapi vacsorák, akár egy baráti borozgatás, akár egy születésnapi vendégséget követően szeretnéd tisztára mosni az edényeket , tányérokat és poharakat. A gép gyárilag rendelkezik egy speciális, csendes üzemmóddal is, amely különösen hasznos éjszakai mosogatáskor. 

Markabolt.hu Tipp: A a PerfectFit csúszózsanérokkal minden eddiginél egyszerűbben beépítheted mosogatógépedet. A zsanérok segítségével a készülék befér bármilyen magasságú konyhapultba, és még a talapzat alját sem kell levágnod.