Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Electrolux EDH3498RDE szárítógép: igazi törődés ruháidnak

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2016.10.20. 14.46 | Módosítva : 2016.11.02. 07.02

Igazán szeretnél törődni a ruháiddal? Kényes ruháid mindig biztonságban lesznek ebben a hőszivattyús, speciális szárítóprogramokkal felszerelt, 9 kg kapacitású szárítógépben.

Az Electrolux EDH3498RDE szárítógép kondenzációs-hőszivattyús technológiával működik. A   hőszivattyús technológia gondoskodik a hagyományos szárítógépekénél alacsonyabb energiafogyasztásról, A++ osztályba emelve a készüléket, így az áramszámla csökkentéséhez is hozzájárul. Ez a szárítógép a megszokottnál alacsonyabb hőmérsékletet használ a szárításhoz, a ruhák is hosszabb ideig maradnak szépek.

Az Electrolux EDH3498RDE szárítógép az úgynevezett DelicateCare szárítógépek közé tartozik. Ez a modellcsalád az Electrolux prémium kategóriás szárítógépeit tartalmazza. Minden, igen minden kimosott ruhadarabot kíméletesen szárít, ezt igazolja a szárítógép Woolmark Blue minősítése is. A szárítóprogramok gondoskodnak a kényes ruhadarabokról. Akár a legkényesebb selyem, gyapjú vagy kasmír ruhadarabok, sálak, blúzok, pulóverek is biztonsággal száríthatóak benne. Azoknál a ruháknál is használható, ahol eddig csak a fektetve szárítás tűnt biztonságos szárításnak, ugyanis a szárítógép a ruha típusának megfelelően szabályozza a dob forgási sebességét, irányát és a hőmérsékletet.

A szárítógép számos szenzorral és érzékelővel teszi tökéletessé a szárítási folyamatot. Az OptiSense rendszer a szárítási időt a töltethez igazítja, érzékeli a nedvességtartalmat, így nem kell tartani a túlszárítástól. Az EcoFlow System nagy hatékonyságú, zárt szűrési rendszerének köszönhetően  mindössze egyetlen szűrőt kell tisztán tartani.

Pamut gyors, kímélő, vasaláskönnyítő, frissítő, ing, selyem, sportruha, szuper csendes, műszál gyors, gyapjú és takaró szárításához is illeszkedő speciális szárítóprogramok között választhatunk. Ruháid olyan csendben fognak száradni az Electrolux EDH3498RDE szárítógépben, mintha szárítókötélen lennének! A készülék a halkságát a szénkefék nélküli inverter motornak köszönheti. A motorra az Electrolux 10 év garanciát vállal.