Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

#BakeForSomeone kihívás Electrolux gőzsütővel

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.01.09. 11.11 | Módosítva : 2017.01.09. 14.05

A sütés univerzális gesztus. Egy szelet frissen sült kenyérrel, egy kis vajas keksszel, egy tortával mindig kifejezheted, hogy törődsz azzal, akinek a süteményt készíted.  Az Electrolux gőzsütőivel pedig tényleg gyerekjáték elkészíteni bármely receptet.

Az, hogy gyerekjáték a frissen, otthon sült sütemények elkészítése, az Electrolux egy aranyos kihívással igazolta. A világ egyik legnépszerűbb háztartási gép gyártója egy csapatnyi kiskukta-korú gyermeket kért fel arra, hogy bemutassa a Plusteam gőzsütők egyedülálló képességeit. Egy süteménysütő verseny keretében  Gustaf Mabrouk profi cukrász egy csapat lelkes gyerekkel versenyzett. Gustafnak hagyományos sütőben kellett elkészítenie a süteményeket, a Bake for someone gyerekcsapata pedig egy PlusSteam sütőben, gőzprogramon készítette el alkotásait. A közkedvelt cheesecake hagyományos sütőben kissé odakapott, annak ellenére, hogy Gustaf Mabrouk többszázszor készített már cheesecake-et.

Sütni tehát nem ördöngösség, némi önbizalom, csipetnyi jókedv, jó receptek mellett csak egy jó, megbízható sütőre van szükség a sikerhez! Az Electrolux PlusSteam sütőit a gyártó a tökéletes süteményekért gőzprogrammal szerelte fel. A sütés közben hozzáadott gőz segítségével a sütik magasabbak, könnyebbek, jobb állagúak lesznek, mint hagyományos sütőben. A gőznek köszönhetően a sütemény nem szárad ki.

Amikor elindítod a PlusSteam sütőprogramot az Electrolux EOB3454AOX beépíthető sütőben, akkor az első 15 percben gőz képződik a sütőtér aljába töltött vízből. A párás sütőtérben a tészta szépen megemelkedik, ezért könnyű, laza állagú lesz. A program végén pedig a forró levegő szép, aranybarna kérget süt a tésztára. Süss dupla adagot, mert mert mindenki repetázni akar majd a finomságokból!

Markabolt.hu Tipp:Az Electrolux útnak indította az #BakeForSomeone hashtaget, amellyel mindenki megmutathatja a nagyvilágnak, mivel kényezteti szeretteit. Készítsd el kedvenc sütemény receptedet és posztold a #BakeForSomeone hashtaggel!