Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ajándék szett szabadonálló Electrolux tűzhelyhez

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.03.05. 15.31 | Módosítva : 2017.03.13. 15.13

Vásárolj most Electrolux szabadonálló tűzhelyet a markabolt.hu -nál!  2017. március 3. - május 10. közötti új szabadonálló tűzhely vásárlásod mellé egy 9 részes  keverőtál és mérőkanál szettet adunk ajándékba.

Válassz a gáztűzhelyek, vagy a gyorsan és pontosan szabályozható indukciós főzőlapok közül most! Bármelyik is nyeri el tetszésedet, a megbízható Electrolux márka mellett döntesz. Bizalmadat pedig egy 9 részes keverőtál és mérőkanál szettel háláljuk meg. Az ajándék a vásárláskor kapott számlával vagy blokkal, online regisztrációt követően igényelhető az electrolux.hu weboldalon.

Az Electrolux EKC54552OK tűzhely egyike az Electrolux szabadonálló tűzhelyeinek, mely részt vesz a promócióban.  A tűzhely többfunkciós sütőjében minden fogás garantált siker lesz. Fontos tudni, hogy a tűzhely egyenletes hőterítésének köszönhetően az étel minden morzsája egyformán ízletes. A tűzhely aljában található fiókba kényelmesen bepakolhatod a legfontosabb eszközöket, merőkanalakat, tepsiket, fedőket. Az A energiaosztályú, fekete színű készüléket üvegkerámia főzőlappal és elektromos sütővel szerelték fel. Makulátlanul sima felülete még gombokat sem tartalmaz, egyetlen elegáns mozdulattal letörölhető. Nem kell találgatnod sem, vajon elég hideg-e a főzőlap a takarításhoz, a maradékhő kijelzők pontosan megmutatják, melyek azok a zónák, melyek még nem hűltek ki.

Az Electrolux EKC54552OK tűzhely ötletesen megtervezett ajtaját nagyon egyszerű tisztítani. Az ajtó leszerelhető, utána az ajtóüvegek egy mozdulattal kivehetők.

Az elektronika funkciói a hangjelzés, az időtartam kijelzés, a program vége jelzés és a percszámláló. A hagyományos és az alsó sütés mellett kiolvasztás, légkeveréses sütés, enyhe sütés, pizza, hőlégkeverés, turbo grill program is elérhető. 1 fekete zománcozott zsírfelfogó tálca, 2 fekete zománcozott sütőtálca és 1 krómozott grillrács a tartozéka.