Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Ajándék ínyencségek Jamietől!

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2015.10.13. 23.21 | Módosítva : 2015.10.16. 09.10

Anglia fenegyereke, az egykori pucér szakács megérkezett a Márkabolt.hu-hoz és csak rád vár. Különleges ünnepi menüsorai, pár perces villámvacsorái és praktikus fogásai pedig biztosan új színt visznek majd életedbe. Nem lesz többé váratlan vendég, akit ne tudnál valami finomsággal meglepni, Jamie Oliver gondoskodik erről.

És hogy mindehhez mit kell tenned?
Csak válaszd ki az életstílusodhoz és mindennapjaidhoz leginkább illeszkedő beépíthető Electrolux sütőt és vásárold meg legkésőbb 2015. december 21-ig a Márkabolt.hu valamelyik üzletében vagy webshopunkban. Végül pedig regisztráld vásárlásod online vagy postai úton, legkésőbb december 31-ig.

És most jön egy extra hír: az 1 évre szóló előfizetést akár ajándékba is adhatod egy gasztro bolond barátnőnek vagy családtagnak. Ehhez csupán jelölnöd kell a regisztráció során, hogy ki a meglepetés címzettje.

Ha pedig a regisztráció megtörtént mindössze 2 hónap után máris érkezik postaládádba a fortélyos magazin. Az ajándékba szánt előfizetések esetén pedig csupán 20 nap után kézhez kapod az ajándékkártyát, amit így akár még a karácsonyfa alá is betehetsz!

Miért érdemes Electrolux sütőt választanod? Az okokat szinte lehetetlen sorra venni. Hisz az Electrolux beépíthető sütői közt mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. Az akár 9 polcszinttel rendelkező, gőz funkcióval is megvásárolható, extra nagy belső terű háztartási gépek minden konyhában megtalálják majd helyüket. Energiahatékonyságukkal és praktikus funkcióikkal pedig remek segítőtársaid lesznek.

Engedd hát, hogy az egyik legnevesebb brit szakács beköltözzön otthonodba é saz Electrolux beépíthető sütőivel új ízeket csempésszen a mindennapokba!