Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

Ajándék edényszett az Electrolux indukciós főzőlapokhoz

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.04.28. 13.43 | Módosítva : 2017.04.28. 16.39

Szeretnél egy prémium minőségű edényszettet ajándékba? Vásárolj nálunk indukciós főzőlapot és a márvány bevonatú, indukciós főzőlapokhoz tervezett fazék és serpenyő is a tiéd lehet! Csak június 20-ig.

Az indukciós főzőlapok megbízható eredményt garantálnak minden alkalommal, megfelelő főzőedényekkel.  A vastag falú mágnesezhető edények (acéledények, önötttvas lábasok)  használhatók az indukciós főzőlapokon, az alumínium, a réz edények nem. Cserép, kerámia és üvegedények, jénai sem használható az indukciós főzőlapon.

Ha 2017. április 26. - június 20. között vásárolsz a markabolt.hu webáruházban vagy valamelyik Márkabolt Üzletben Electrolux indukciós főzőlapot, most egészen biztosan két edényed alkalmas lesz az indukciós főzőlapon való főzőcskézésre. Minden  Electrolux indukciós főzőlaphoz ugyanis most a két darabból álló, márvány bevonatú, prémium minőségű  edényszettet is megkapják ajándékba. Fontos információ, hogy a kétrészes edényszettet nem a vásárláskor veheti át a vásárló, hanem futárral viszik házhoz, a vásárlás utáni külön regisztrációval igényelhető!

A markabolt.hu gazdag Electrolux indukciós főzőlap kínálatából most a munkalapba beépíthető Electrolux EHO8840FOG főzőlapot mutatjuk be. Ez a gazdag felszereltségű, A energiaosztályú, szélcsiszolt, keret nélküli Bridge funkciós indukciós főzőlap érintőkapcsolós vezérlésű.

A főzőlap zseniális ProFry funkciója minden paramétert, a hőmérséklettől a textúráig, pontosan úgy állít be, ahogyan szeretnéd. Ez a funkció előre beállított szintek segítségével automatikusan érzékeli, felügyeli és szabályozza a  hőfokot. Mindössze a készítendő ételnek megfelelő hőfokszintet kell kiválasztanod, a főzőlap minden egyébről gondoskodik.