Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

AEG ProClean WaterSave mosogatógépek

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2015.01.30. 08.05 | Módosítva : 2015.02.28. 15.03

Az AEG ProClean WaterSave  mosogatógépek újrahasznosítják az utolsó öblítéshez használt, kristálytiszta vizet, így a környezetünket is védve takarékoskodhatunk.

Mosogatás közben kinek jut eszébe, hogy a tiszta víz nem végtelen erőforrás? Míg mi akkor nyitjuk ki a csapot, amikor csak szükségünk van rá, addig a világ másik felén milliónyi ember szenved a vízhiánytól. Vízkészleteink védelme közös érdekünk! Ezért  környezettudatos fogyasztóként olyan takarékos háztartási gépeket keresünk, amelyek nem csak számláinkat csökkentik, de felesleges fogyasztással sem terhelik környezetünket.

Az AEG a környezettudatos háztartások számára alkotta meg a ProClean WaterSave mosogatógépeket, amelyek a hagyományos mosogatógépeknél lényegesen kevesebb  vízzel mossák tökéletesen tisztára poharainkat és edényeinket. Hogy pontosan mennyi a lényegesen kevesebbel? Az Electrolux 2014-es felmérése szerint a 2013-as évben, Európában értékesített mosogatógépek átlagos vízfogyasztásához képest az AEG ProClean WaterSave  feleannyi vizet használ fel! Hogyan érték el az Electrolux fejlesztőmérnökei ezt a víz megtakarítást? Az AEG ProClean WaterSave a mosási programok végén, az utolsó öblítéshez használt vizet hasznosítja újra. Ahelyett, hogy a kristálytiszta vizet a lefolyóba engedné, a készülék következő elindításakor felhasználja az előmosogatáshoz. Ezzel a megoldással egy hagyományos mosogatógép fogyasztásához képest évente akár 2100 litert, vagyis mintegy 12 fürdőkádnyi vizet tudunk megspórolni!

Márkabolt Tipp: Az AEG ProClean WaterSave mosogatógépek hamarosan a markabolt.hu kínálatában! Az  F67732M0P szabadonálló kivitelű A++ energiaosztályos WaterSave mosogatógép  15 terítékkel, inverter motorral, inox színben, és a szintén 15 terítéses F88712VI0P beépíthető kivitelű,  A++ energiaosztályú mosogatógépet is megtalálod a markabolt.hu mosogatógépei között.