Ország Boltja 2017 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett
Ország Boltja 2016 Minőségi díj Háztartási gépek kategória II. helyezett

AEG HC451501EB beépíthető főzőlap

Kategória: Márkabolt újdonságok | 2017.01.11. 16.48 | Módosítva : 2017.01.14. 08.14

A távol-keleti konyha híveinek ajánljuk ezt a különleges indukciós főzőlapot: tökéletesen biztonságos tűzhely, az indukció precizitásával. Ez az AEG HC451501EB beépíthető főzőlap.

Az AEG HC451501EB beépíthető főzőlap a CrystalLine moduláris főzőlapok közé tartozik. Az AEG  CrystalLine moduláris rendszerében tőbb, különböző főzőlapot építhetsz be a konyhapultba. A wok modullal a távol-keleti konyha költözhet be konyhádba. Ehhez a speciális főzőlaphoz egy professzionális wokot is adunk. A serpenyőt a főzőlap középső mélyedésébe kell helyezni, így a wok teljes alsó felületét egyenletesen felmelegíti a főzőlap.

Az OptiHeat Control 3 szintű maradékhő-kijelzést biztosít. Minden főzőzóna lehűlését ellenőrzi, és visszajelzi. Így mindig látható, a főzőzóna még elég meleg-e a főzéshez vagy az étel melegen tartásához. Az indukciós wok főzőlap nyílt láng használata nélkül működik, így rendkívül biztonságosan élvezhetjük a wokserpenyőben készített egészséges  fogásokat. Mivel nincsen nyílt láng, nem kormoz és lényegesen könnyebben tisztítható, mint a gázzal melegített wok.

Az AEG HC451501EB beépíthető főzőlap keret nélküli kivitelű, rendkívül elegáns főzőfelület. Bárki lép a konyhába, azonnal észreveszi és megcsodálja a főzőlap különleges, homorú kialakítását. Az indukciós technológiának köszönhetően megoldható az erős és hirtelen hevítés (amivel felmelegítjük a wokserpenyőt) és a precíz hőfokszabályozás is.

A Booster funkcióval az indukciós zóna pillanatok alatt felfűti a főzőzónát. A gyerekzárral, hangjelzéssel és időzítővel, percszámlálóval is felszerelt AEG HC451501EB beépíthető főzőlap elhelyezénél fontos ügyelnünk arra, hogy a kialakításából adódóan minimálisan 125mm mélységű hely kell az elhelyezéséhez.